Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb lelkes szervdonorok mérték össze a tudásukat

Ezúttal egy Audi R8-assal kergettek meg két sportmotorost a forgalmas autópályán. Ők is megfutják a 280 km/órát.

A múlt heti svédországi ámokfutás után, egy újabb sportkocsi-sportmotor „csata” került fel a netre. A helyszín ezúttal egy brazil autópálya, ahol egy Audi R8 és két sportmotor, egy Suzuki GSX-R és egy Kawasaki ZX-6R pilótája mérte össze a tudását. Az Audi műszerfalán középen jól leolvasható a sebesség, ami egyszer átlépi a 280 km/órás tempót, tehát a jelek szerint komolyan vették ezt a nemes versengést, amelynek a legnagyobb vesztese a két motoros lehetett volna, ugyanis túlélési esélyeiket még azzal is csökkentették, hogy farmernadrágban és kesztyű nélkül pattantak nyeregbe.

6 Tovább

Audi R8-assal ökörködik a jeges kapubeállóban

Tudva azt, hogy a felvételen egy 16 éves hülyegyerek ökörködése látható, szinte várjuk, hogy mikor történik egy súlyos anyagi kárral járó esemény. Ugyan ez most a szerencsének köszönhetően elmarad, mégis jól jegyezze meg mindenki a videót: ezt ne csináljuk soha, de soha egy szupersportkocsival.

0 Tovább

Audi-takaró csalódott BMW és Mercedes tulajoknak

Az Audi legtöbb reklámanyagát készítő Lowe Roche ügynökségnél időnként egy kicsit jobban eleresztik magukat, ahogy ezt tették tavaly is az emlékezetes audis garázsajtóval, míg legutóbb egy takaróponya-reklámmal rukkoltak elő. Az ügynökség honlapján egy új plakát tűnt fel, amely egy R8 Spyder mintájú autóponyvát népszerűsít az alábbi szöveggel: „Nincs Audi R8 Spydere? Most úgy csinálhat, mintha lenne. Tréfálja meg a szomszédjait, de legfőképpen saját magát, arra gondolva, hogy megszerezte álmai autóját! Ugyancsak tökéletes ajándék csalódott BMW és Mercedes tulajoknak is.”

Csak remélni tudjuk, hogy az említett két német konkurens és azok ügynökségei duzzogás helyett valami viccessel vágnak vissza.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek