Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Berepült a szélvédőn a Daewoo

Az ember szépen halad a kocsisorral az egyirányú forgalomban, aztán egyik pillanatról a másikra azon kapja magát, hogy egy autó repül be a szélvédőjén. Mivel a felvétel Kínában készült nem lehet egyértelműen kijelenti, hogy a Deawoo Matiznak kinéző autó, valóban az is, mert jó eséllyel egy Chery QQ vagy egy hasonló átirata is lehet a korai kisautónak, a lényegen azonban nem változtat: egy igazi idióta vezette. Csak remélni tudjuk, hogy a hátul utazó gyerekeknek az ijedségen kívül nem esett bajuk.

0 Tovább

Májkár 3. epizód - Bérgyilkosoknak való Daewoo Lanos

"Az a jó ebben a kocsiban, hogy ez egy szürke masszába beleolvadó trotyni. Semmi más előnye nincs, de erre nagyon jó. Tehát, hogy ha Ön egy bérgyilkos, Önnek ez az ideális autó!" - foglalta össze zseniálisan Deawoo Lanosának értelmét a tulajdonosa Tibor, aki büszke rá, hogy ez a harmadik szürke autója. Suzuki, Opel és Mercedes-rajongóknak nem ajánlott az alábbi videó megtekintése.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

0 Tovább

Májkár - Mutasd az autód megmondom ki vagy!

A kifejezetten a Babetta blogra készült autós webvideó sorozatunk, azt az alap igazságot járja körül, hogy autó és gazdája között mindig több és mélyebb az összefüggés annál, hogy a sofőr vezeti az autót. Ahogy azt a sorozat első leforgatott epizódjának autó tulajdonosa a Mészáros mondja is "Mutasd az autód megmondom kivagy" és ezt a sorozat szlogenjévé és néző pontunkká is tettük a készítés során.

A Májkár 1.0 -ban megnézhetünk 10 embert, akikkel együtt vezetünk az utakon, megtudhatjuk mit gondolnak az autóról, vezetésről és a közlekedésről. 10 különböző ember és 10 különböző autó kapcsolata vár megismerésre itt a blogon. Egyetemi tanár, gyertyaöntő, mészáros, kereskedő, piaci kofa színész a bemutatottak között, aki egyben hasonlítanak ránk, vezetik az autójukat.


MÁJKÁR 1. EPIZÓD - Pityu a törpe és legendás Audija

Tóth István, ismertebb nevén Pityu a bohóc, zsonglőr, bűvész, artista sajnos nem érhette meg a róla és a speciálisan átalakított Audijáról szóló epizód megjelenését, ezért az alábbi videót az ő emlékének ajánljuk.



KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

2 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek