Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Markolóval zúzzák szét a sportkocsit

Amerikában csúnya végük lesz a lefoglalt autóknak. Ezen a felvételen éppen egy Dodge Vipertől szabadítják meg a világot, pedig milyen jó lett volna mondjuk nekünk. Fáj ezt végignézni, nagyon fáj.

0 Tovább

Vadító 500-asok hivatalnokoknak

Az autók és a nők közötti párhuzam már-már klisének tekinthető, Amerikának azonban sosem okozott fejfájást az ilyesmi. A Fiat 500-as megvadított változata, az Abarth 500-as tengerentúli reklámját is erre építették fel.

A szemüveges hivatalnok szerepeltetése egy menő verdával szintén nem mai ötlet, már az 1970-es Dodge Charger 500-as kisfilmjében is feltűnik a figura, igaz itt ő, vagyis a kocsija csábítja el a strandoló lányokat.

0 Tovább

Nem adta ki az ugratás a Dodge Chargerrel

Vicces dolog Hazárd megye lordjai replikát csinálni egy régi Dodge Chargerből, az viszont már kevésbé, hogy utána mindezt rommá törik egy ugratás kedvéért. Persze valószínűbb, hogy az alkalmi kaszkadőrünk nem így tervezte a landolást, de a próbálkozását látva maximum csak az autót tudjuk sajnálni.



0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek