Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem adta ki a kanyar

Ez a vége, ha nem kellően választjuk meg a sebességet – lovaskocsival. Innen kívánunk szegény pacinak jobbulást és csak remélni tudjuk, hogy nem viselte meg túlságosan a baleset.

0 Tovább

Motorost gázol a felbőszült nő

Brazíliában egy magáról megfeledkezett nő többször elgázolt egy motorost azért, mert az korábban bevágott elé a lámpánál.

Nem hittük volna, de manapság ez is megtörténhet. Az alábbi videón Brazíliában egy közlekedési konfliktust láthatunk, annak a végkifejletét. A hírek szerint egy motoros egy lámpánál bevágott egy Fiat szabadidő-autó elé, amelyen annyira feldühítette magát az autót vezető nő, hogy utána nekiment a motorosnak.

A motoros ezt zokon vette, erre a fiatos hölgy még egyszer nekiment. A motorjáról lepattant férfit újra elgázolta, majd a végén a fekvő motoron átgázolva a parkoló autóknak csapódott.

Ezek után külön csoda, hogy a motoros nagyobb sérülés nélkül megúszta.

0 Tovább

Életre kelt a reklám a pécsi utcán

Nincsenek véletlenek! A pécsi cirkuszból elszabadult állatokat a Bama.hu olvasója örökítette meg. Nem csak egy nagyszerű kép született, de a Fiat 2000-es Punto reklámja is egyszerre valósággá vált. Tizenkét évvel ezelőtt városi dzsungellel hirdették új kisautójukat az olaszok, melyben a zsiráfok és zebrák között egy világos metálzöld Punto tűnt fel, akárcsak most, a pécsi aszfalton.

Fotó: Karátson Eszter

0 Tovább

Fiatból Audit barkácsoltak

Egy lelkes lengyel autóépítő nekivágott a látszólag lehetetlennek, ami furcsamód félig-meddig sikerült is neki: egy Fiat Unóból Audit épített.

0 Tovább

Száguldás fejjel lefelé Fiat 500-assal

Aki játszott gyerekkorában spirálos kisautó pályával, biztos elképzelte, milyen lehet egy valódi kocsival fejjel lefelé száguldani. Steve Truglia kaszkadőr nem ragadt le az álmodozásnál, és egy igazi játékautóval, az új Fiat 500-assal a gravitációt leküzdve végighajtott egy huszonkét darabból álló, tizenegy méter magas spirál alakú építményen.

0 Tovább
«
12

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek