Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Helyet csinált magának

És az a legfurcsább, hogy ezt a céltalan ámokfutást egy középkorú nő adja elő. A videó leírása szerint a litván hölgyet végül megállította a rendőrség, jogosítványát elvették és mintegy 350 ezer forintnak megfelelő bírságot kellett fizetnie.

0 Tovább

Letarolta a Kamaz a fordost

Nehéz kitalálni, mit akar csinálni a mondeós figura. Mintha parkolni próbálna, aztán egyszer csak meggondolja magát, és komótosan keresztbe fordul az úton. Pontosan egy érkező Kamaz elé, amelynek esélye sincs elkerülni az ütközést, indul a nagy tarolás. Érdekes, hogy könnyebb sérüléseket csak a teherautó vezetője szenvedett, a fordos karcolások nélkül megúszta.

0 Tovább

Csúnya baleset lett a gyorsulás vége


Túl nagy gázzal vágott neki a Ford Mustang Cobra Jet sofőrje a gyorsulásnak, amit a jó erőben lévő autó egy finom ágaskodással jelzett. Derék sofőrünk érdekes módon nem vette el azonnal a gázt, viszont a nagy gépészkedésben elkövette azt a hibát, hogy jobbra tekerte a kormányt, így amikor földet ért a kocsi orra, menthetetlenül nekicsapódott a betonfalnak.


A pórul járt Ford Mustang Cobra Jetről annyit érdemes tudni, hogy ezt már gyárilag gyorsulási versenyekre készítették fel. V8-as motorja szívó és feltöltős kivitelben is rendelhető, a pórul járt modell az utóbbi volt, 93 ezer dolláros árcédulával.

3 Tovább

Kézipoggyászban utazik a turbómotor

Ezzel aztán a Ford tényleg bebizonyította, hogy az egyliteres EcoBoost blokk kompaktabb már nem is lehetne: a Los Angeles-i Autószalonra hétköznapi kézipoggyászban utazott a háromhengeres motor. Egy átlagembert nyilván úgy kivágnának a reptéri biztonságiak egy ilyen csomaggal, hogy lába sem éri a földet, de az ötletet azért értékeljük.

0 Tovább

Átrepült a beton elválasztón a driftelő Mustang

Az oroszok vezetői tudásáról már számos videóval megemlékeztünk, az utcán driftelő Mustang esete viszont bárhol a világon megtörténhetett volna. Nem kellettek hozzá úttalan utak, tintás sofőrök vagy kétségbeejtő műszaki állapotú autók, csak egy erős hátsókerekes sportkocsi, egy széles utca és egy nagy gáz, ami elég volt hozzá, hogy kétszer is kitörjön a Mustang hátsója és a beton elválasztón átrepülve oldalba kapjon egy gyanútlan 107-es Peugeot-t.

0 Tovább
«
123

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek