Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ken Block filmes díszleteket rombol

A cipőgyáros kaszkadőr visszatért. Újravágták és eddig még nem látott jelenetekkel bővítették Ken Block 2011-es videóját, melyben filmes díszletek között füstöli el a gumijait. Az akciódús kisfilmből semmi sem hiányzik, amit eddig már megszokhattunk. Egymást érik az akrobatikus mutatványok, tereptárgyakat és élő szereplőket is bevon a mókába. Láthatjuk, ahogy megzavar egy forgatást, targoncák között pörög és áttör egy falat, de nem hiányoznak a szuperlassítások sem. Már csak az a kérdés, aki ilyen jól uralja az autóját, miért nem tud eredményeket elérni a hivatalos versenyeken? 

1 Tovább

Szőke cicák Ken Block legújabb videójában

Már megszokhattuk, hogy a ralipálya helyett inkább saját videóiban remekelő cipőgyáros minden egyes alkalommal csavar egyet a sztorin. Legújabb videójában nem vezetői tudását, hanem humorérzékét csillogtatja meg. Egy interjút láthatunk, ahol Ken Blockot a színész-humorista Nick Swardson, az erősen elmaszkírozott riportert pedig maga Ken Block alakítja, aki a látvány kedvéért bevet néhány szőkeséget és komoly önkritikával figurázza ki saját magát.

0 Tovább

Ken Block, Gymkhana-paródia

Már régóta számítani lehetett arra, hogy lesznek olyanok, akik megpróbálják kicsit kigúnyolni Ken Block híres Gymkhana mozijait. Az amerikai ralis fenegyerek látványos videói pénzt és költséget nem kímélve születnek meg, amivel nehéz versenyezni, ezért a paródia inkább a szegény gyerekek Gymkhanáját mutatja be.

0 Tovább

Ken Block terepasztalon csúszkál

A látványosan autózó cipőgyáros Ken Block ralis eredményei helyett gymkhanának nevezett kaszkadőrmutatványainak köszönhetően került bele a Dirt3 számítógépes játékba. A szoftver bemutatójára új videót forgattak, de ezúttal nem szuperlassítással, hanem a speciális tilt shift technológiával dobták fel a kisfilmet. Az eltolható tengelyű objektívvel felvett képek olyanok, mintha terepasztalon száguldozna, forogna és csúszkálna egy apró, animált Ford Focus.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek