Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megúsztatták a Ladát

A tolatólámpából ítélve, valószínűleg nem az volt az eredeti terv, hogy vízre szállnak a Ladával, de nem jött össze a rüki. Lehet, hogy nem is baj, mert ilyen állapotban még simán hazavitte volna a cimboráit, így legalább csak a saját Samara szedánjában tudott kárt tenni.

0 Tovább

Emberre támad a Lada

Szegény tulaj csak kényelmeskedni akart, bekapcsolta a távirányítós indítórendszert, amellyel kemény tíz másodpercet lehet amúgy spórolni. Csakhogy az elektronikának rossz napja volt, és a Lada lázadást megvalósítva magától elindult.

0 Tovább

Vízbe zuhant a rozzant Ladával

Tényleg szuper dolog egy Ladával bohóckodni, egészen addig, amíg valaki el nem számol valamit. Ez a manőver majdnem kiadta, de a gravitációnak mégsem lehet parancsolni.

2 Tovább

Majdnem nekiment a Lada, rálőtt a pirosnál

Az alábbi fedélzeti kamerás videó természetesen Oroszországban készült és azt örökítette meg, amikor egy nagy sebességgel érkező (talán?) Volkswagen Tiguan majdnem összeütközik egy sávot váltani készülő Lada Samarával. Az eset nyilván mutogatással majd szóváltással folytatódott, amit a fekete SUV sofőrje zárt le azzal, hogy a piros lámpánál egyszerűen rálőtt a Ladára valamilyen fegyverrel, feltételezhetően egy gázpisztollyal. A videót feltöltő szerint négyen ültek a Ladában, akik közül senki sem sérült meg.

0 Tovább

Túlélte, hogy kirepült a villanyoszlopnak csapódott autóból

Tanmese arról, hogyan ne előzzünk meg egy vészvillogóval közlekedő, lassú járművet. A biztonsági övet csak hírből ismerő fehér ladás nagyon sietett, elveszítette uralmát autója felett és egy villanyoszlopnak csapódott. Szerencséjére a bal hátsó ajtóval kapta el a póznát, de a kocsiból így is kirepült, éppen a megelőzött Mercedes elé. Mivel az lassan ment, nem hajtott át rajta.

0 Tovább
«
123

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek