Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lada pörög a havas autópályán

Már megint egy ladás, aki nincs tisztában a fizika és a saját képességeinek a korlátaival.

A Lada 2105-ös nem éppen korunk legstabilabb járműve, ezért ha valaki nem rendelkezik megfelelő vezetéstechnikai felkészültséggel, akkor nem érdemes vele száguldozni az autópályán. Főleg nem hóban.

Az alábbi videóban látható Lada tulajdonosa láthatóan nincs tisztában sem a saját maga, sem az autója és a gumiabroncsok képességeivel. Ésszerűtlenül hirtelen próbál sávot váltani, aminek meg is lesz az eredménye. Szerencséje volt, a végén így sem ment neki semminek, és rajta sem gázolt át senki.

0 Tovább

Vontatás közben esett ki a Lada kereke

Oroszországban mindig történik valami, általában egy Ladával. A legutóbbi, fedélzeti kamerával rögzített incidensben kettő is részt vett. Az egyik kocka Lada vontatta a másikat, amikor egy rendkívül szerencsétlenül kivitelezett manőver közben kiesett a vontatott 2107-es bal hátsó kereke. Végülis rossz volt, hiszen vontatták, ilyesmire azonban csak kevesen számítanak, még maguk az érintettek is előadták a klasszikus fejvakarós számot, miközben a kamerás kocsiból egyszerűen csak kiszállt valaki és elrúgta az útjából a kóbor kereket.

0 Tovább

Megfejelte a Lada szélvédőjét

Menőnek tűnhetett, hogy egy fiatal srác átugrik egy mozgásban lévő autó felett, de a mutatványt elfelejtették pontosan begyakorolni.

Egyre elképesztőbb mutatványokat találnak ki maguknak a fiatalok, de a tervezésre sokszor nem fordítanak elég időt. A sebesség helytelen megválasztása gondokat okozhat, nem csak a csúszós utakon, hanem egy egyszerűnek tűnő produkció közben is.

Az alábbi videón egy fiatalember egy mozgásban lévő autó felett szeretne átugorni némi segítséggel. Szerencsétlenségre a „gondos” tervezésbe egy kis hiba csúszott, a Lada túl gyorsan ért a tett színhelyére, így a hatalmas ugrás helyett egy szánalmas gázolás lett a produkció vége.

0 Tovább

Kutyaülés házilag olcsón, gyorsan

Ez a lelkiismeretes orosz gazdi nem vette volna a szívére, ha kutyája kényelmetlenül érezte volna magát a csomagtartóban. Mert a kutya helye ott van, még akkor is, ha annak idején kombi helyett meggondolatlanul limuzint választott. Nem sajnálta az ütött-kopott, fekete "parasztmercit", fogott egy flexet és már kész is volt a szó szerint külön bejáratú kutyaülés. Tulajdonosa, egy német juhász látszólag nyugodtan viseli az utazást a pótülésben, melyhez az ötletet valószínűleg egy Donald kacsa magazinból merítette a barkácsolós tulaj. 

0 Tovább

Nem indult be Putyinnak az új Lada

A legújabb Lada-modell ünnepélyes bemutatójára az orosz miniszterelnök is elment, ám Vlagyimir Putyin nem tudta beindítani a rivaldafénybe tolt Grantát a fotósok és az operatőrök kereszttüzében. Hogy mi lehetett és miként sikerült megoldani a műszaki problémát, azt nem tudni, mindössze annyi látszik, hogy egy vágás után, már jár a motor és Putyin faarccal elhajt.


4 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek