Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Májkár 10. epizód - Akku nélkül elmegy Párizsig a festő Mercije

Egy festő, aki négymillióért sem válna meg fekvőlámpás Mercijétől, a 32 éves klasszikustól, ami mindent kibír, pedig olyan gyenge, hogy az előzés igazi kaland vele. Tulajdonosa szerint akkumulátor nélkül is elmenne Párizsig, de ha már Franciaországnál tartunk, hiányosnak érzi azok történelmi ismereteit, akik Nagy-Magyaroroszág matricát ragasztanak francia autójukra.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

6 Tovább

Májkár 9. - BMW-s, akinek fontos a perfekcionizmus, bár néha fárasztó

A 3-as Coupe tulajdonosa elmondása szerint a nyolcvanas években szocializálódott, amikor a versenyek veszélyesek voltak, a szex pedig biztonságos. Az élményt, amit nyújt, a kettő közé helyezi, mégis inkább egy jól szabott öltönyhöz hasonlítja az elegáns kupét. Nem tartja magát márkafanatikusnak, de büszkén hordja nyugat-német gyártmányú BMW-s dzsekijét.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

15 Tovább

Májkár 8. eipzód - Fafaragással tuningolt Toyota Hilux

"A medve az nem játék" - tartja a mondás Székelyföldön, amit az alábbi videónk főhőse a saját bőrén is tapasztalt, amikor az erdőben "elégurult" egy termetesebb példány. Zsolt, aki a fa szerelmese az autójában is számos alkatrészt kicserélt saját faragásra, mivel elmondása szerint „meglehetősen unatkozott fent a hegyen”. Végre egy pickup, amit arra használnak, amire kitalálták: sarat dagaszt és rönköket cipel.



KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

3 Tovább

Májkár 7. epizód – A gyertyaöntő lány Smartja

Ha van autó, amely a tulajdonosa személyiségét tükrözi, akkor az a gyertyaöntő lány Smartja. „Olyan, mint én, egy nagy punci” mondja a pink kiskocsiról, melyet nem csak takarítani, szerelni is szokott. A tükörről lógó rózsafűzér gyűjtemény miatt sokan apácának nézik, ő viszont kiirtaná az utakról a bunkó autósokat.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

2 Tovább

Májkár 6. epizód - A hentes, aki úgy szereti BMW-jét, mint a nővérét

Tomi a hentes, aki kreatív munkájánál, már csak nővéreként szeretett cápa BMW-jét imádja jobban, a kátyúknál pedig csak a Suzukikat gyűlöli nagyobb lelkesedéssel. A kocsija alapján bárkiről megmondja, kicsoda, és utána is köp, ha nagyon nem tetszik neki. Először a húshoz sem volt gusztusa, de megtanult vele élni, ahogy az E28-as 5-ös hibáit is megszerette mielőtt még rendbe hozta volna. Ha van mély érzelmi kapcsolat ember és gép között, akkor ez az.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

15 Tovább
«
123

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek