Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy Jaguar tetején állt meg a BMW

Az X5-ös BMW 74 éves sofőrje túl gyorsan hajtott egy Chicagói garázsban. Ezt egy ott parkoló 2005-ös Jaguar XJ és egy 2003-as Mercedes E osztály bánta, a tetejükön kötött ki az szabadidő-autó.

0 Tovább

Utat tört magának a forgalomban a terepjárójával

Sajnos valószínűleg soha nem derül ki, hogy mi késztette az alábbi videóban látható Mercedes ML terepjáró sofőrjét arra, hogy szó szerint utat törjön magának a forgalomban. Nem zavarta, hogy a forgalommal szemben halad, mint ahogyan az sem, hogy ehhez egy Ladát is odébb kell lökdösnie a saját autóját is megrongálva. A mercedeses viselkedésére az sem magyarázat, hogy láthatóan a Lada sofőrje se nagyon igyekezett megkönnyíteni a dolgát, szépen kihúzódott a felezővonalhoz és a kelleténél nagyobb távolságot hagyott maga előtt.


szólj hozzá: Utat tör magának a Mercis

1 Tovább

Norvég rapperek dala a 190-es Merciről

A márkafanatizmus globális jelenség, a rajongók pedig szeretik hallatni a hangjukat. Akárcsak két norvég srác, Jan Emil Wathne és Ivar Kjetland, akik egy klipet is forgattak kedvenc Mercijük, az idén veteránkorba lépő 190-es tiszteletére. Van itt minden, nyolcvanas éveket idéző világítás, verdát polírozó, riszáló csajok, Volvósoknak és BMW-seknek is odamondogató szövegek és persze a "The Mighty 190" címszereplője, maga a tuningolt 190E. 

0 Tovább

Így ne mossunk Mercedest!

Meglehetősen sajátságos technikával és hozzáállással látott neki olasz rendszámú Mercedes CLS-ének lemosásához az alábbi videóban látható macedón úriember. Valószínűleg vagy nagyon összekoszolta valami az autó utasterét, vagy egyszerűen csak senki nem árulta el neki, hogy egy bőrüléses luxusautót nem úgy kell tisztítani, mint egy lovaskocsit, mindenestre rossz nézni az alábbi produkciót.



4 Tovább

Harckocsival hajtott át egy Mercin a vilniuszi polgármester

A litván főváros polgármestere, Arturas Zuokas megelégelte, hogy a drága sportkocsik és luxusautók sofőrjei rugalmasan értelmezik a közlekedési szabályokat, és rendszeresen tiltott helyen, vagy éppen a biciklisávon parkolnak. Látványos kampányfogást talált ki, egy szovjet BTR harckocsival áthajtott egy tilosban parkoló W140-es Mercedesen. A drasztikus lépés biztosan hatásosabb, mint néhány büntetőcédula az ablaktörlő alatt. A lelkes polgármester az akció után gondosan feltakarította a luxusautó széthullott darabjait és elektromos rollerjén távozott. Gyenge idegzetű Mercedes-rajongóknak nem ajánlott!

2 Tovább
«
12

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek