Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az orosz elnök a tömegbe hajtott Mercijével

Úgy tűnik, hogy Dimitrij Medvegyev, Oroszország elnöke túl komolyan vette saját pártjának új jelmondatát, amely az előre haladásra biztatja az államot. Az elnök Kazan városában érkezett meg egy gyors látogatásra, de a megállásba kis hiba csúszott.

A felvételek tanúsága szerint Medvegyev annyira megörült a tömegnek, hogy a megállás után elfelejtette előremeneti fokozatból kivenni a szolgálati ML Mercedes automataváltóját, és úgy szállt ki az autóból. Szerencsére még annyi lélekjelenléte volt, hogy a rögtön meginduló autóba valahogy még visszaugrott, befékezte, majd rögzítette. Hirtelen az államfő védelmét biztosító biztonsági erők sem tudták mit kezdjenek a helyzettel: kézzel próbálták visszahúzni az autót.
A parkolás végül sikerült, az elnök folytathatta az ő tiszteletére megjelent tömeg köszöntését.

0 Tovább

Májkár 10. epizód - Akku nélkül elmegy Párizsig a festő Mercije

Egy festő, aki négymillióért sem válna meg fekvőlámpás Mercijétől, a 32 éves klasszikustól, ami mindent kibír, pedig olyan gyenge, hogy az előzés igazi kaland vele. Tulajdonosa szerint akkumulátor nélkül is elmenne Párizsig, de ha már Franciaországnál tartunk, hiányosnak érzi azok történelmi ismereteit, akik Nagy-Magyaroroszág matricát ragasztanak francia autójukra.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

6 Tovább

Májkár - Mutasd az autód megmondom ki vagy!

A kifejezetten a Babetta blogra készült autós webvideó sorozatunk, azt az alap igazságot járja körül, hogy autó és gazdája között mindig több és mélyebb az összefüggés annál, hogy a sofőr vezeti az autót. Ahogy azt a sorozat első leforgatott epizódjának autó tulajdonosa a Mészáros mondja is "Mutasd az autód megmondom kivagy" és ezt a sorozat szlogenjévé és néző pontunkká is tettük a készítés során.

A Májkár 1.0 -ban megnézhetünk 10 embert, akikkel együtt vezetünk az utakon, megtudhatjuk mit gondolnak az autóról, vezetésről és a közlekedésről. 10 különböző ember és 10 különböző autó kapcsolata vár megismerésre itt a blogon. Egyetemi tanár, gyertyaöntő, mészáros, kereskedő, piaci kofa színész a bemutatottak között, aki egyben hasonlítanak ránk, vezetik az autójukat.


MÁJKÁR 1. EPIZÓD - Pityu a törpe és legendás Audija

Tóth István, ismertebb nevén Pityu a bohóc, zsonglőr, bűvész, artista sajnos nem érhette meg a róla és a speciálisan átalakított Audijáról szóló epizód megjelenését, ezért az alábbi videót az ő emlékének ajánljuk.



KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

2 Tovább

Ne szólj be Federernek!

Gyakorlás közben leshetjük meg Roger Federert, aki letolást kap az edzőjétől, majd saját eszközeivel, egy ütővel és néhány labdával vág vissza. A spontánnak álcázott, valószínűleg beállított kisfilmből kiderül, milyen pontosan céloz a svájci teniszező, és miért nem szabad nyitva hagyni egy vadonatúj Mercedes CLS tolótetejét.

0 Tovább

Tízperces akciófilm a Mercedestől

Stuttgartban úgy döntöttek, nem várják meg a következő Jerry Bruckheimer filmet vagy a Cobra 11 új évadját, hogy a frissen bemutatott C osztály kupét szerepeltessék benne, inkább forgattak egy saját akciófilmet műkincslopással, jó nőkkel és látványos autós üldözéssel.

0 Tovább
12
»

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek