Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rádőlt egy dömper, túlélte

Kisebb csodával határos, hogy sérülésekkel ugyan, de túlélte az a 65 éves moszkvai férfi, akire egy földdel megpakol dömper borult.

0 Tovább

Egymás autóit törték a moszkvai BMW-klub tagjai

Kellemes kis kocsikázásra indultak Moszkvában a helyi BMW M klub tagjai, a felvonulásnak azonban rémálom lett a vége. Az egész az egyik autó kissé figyelmetlen sávváltásával kezdődött, ami megzavarta a hátulról érkező, mustárszínű M3 kupé sofőrjét. Ő és az autója járt a legrosszabbul, de a balesetben további három BMW és egy Subaru Forester is megsérült.

0 Tovább

Ámokfutás egy Nissan GT-R-rel

A világ egyik leggyorsabb sportautóját kezelni is tudni kell. Ahogy egy moszkvai videóból is látszik, ha valaki sokat vállal, akkor hatalmas baleset is lehet a vége. De a GT-R töréstesztje jól sikerült.

Azt nem lehet tudni, hogy GT-R-t vezető személy pontosan miért ment ilyen gyorsan, és milyen megfontolásból akart olyan helyen előzni, ahol lehetetlen. Az biztos, hogy egy másik fekete autót előzött volna jobbról, de már akkor elsodort egy parkoló autót. Valószínűleg ettől megsérült a futóműve, így a másik három parkoló autóba szinte fékezés nélkül belerohant. Az ütközés akkor erejű volt, hogy az egyik parkoló autót feldobta a másik tetejére. Ehhez képest a Nissan GT-R jól vizsgázott, hiszen alig tört össze.

3 Tovább

Drift Moszkvában

A 2010-es orosz driftbajnokság első két helyezettje Moszkva lezárt utcáin mutatja meg, hogyan is kell kilinccsel előre kanyarodni.

Evgeniy Satyukov és Geprgiy Stepanyan egy pickuppá átalakított Nissan 200SX-szel és egy Nissan Silviával mutatja be drift-tudását ezen a fantasztikus videón. A készítők felhívják a figyelmet arra, hogy a filmet lezárt utcákon forgatták, és kérik, senki se utánozza a versenyzők mutatványait a közúton.


szólj hozzá: Drift Moszkvában

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek