Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elhányta magát a Porschétől

Miért húzódik félre a Nürburgringen a Porsche 911 GT3 Clubsport kölcsönözhető versenyautó? Mert szegény utasának sok volt a kanyar, és kidobja a taccsot. Pech, hogy az autóbuzik imádott helyén egy ilyen akció sem maradhat titokban, de emberünk becsületére legyen mondva, próbál jó képet vágni a kedves üdvözléshez.

0 Tovább

Így lehet porrá zúzni egy Honda CR-V-t

Egy Honda tulajdonos a legendás Nürburgringen egy szabadidő-autóval akarta megváltani a világot. Nem sikerült neki, totálkárosra tört a CR-V.

A világ egyik leghíresebb versenypályája a régi Nürburgring, a Nordschleife. A világ minden tájáról érkeznek ide turisták csak azért, hogy legalább egyszer megtehessenek egy kört. Bárki felmehet a pályára, egyszerre mehet motor, autó, sőt még turistabusz is.

Sajnos elég sűrűn vannak balesetek, gyakran a vezetők az autózás hevében rosszul mérik fel, hogy mire képes az autójuk, majd jön a baleset. Ahogy az alábbi videóból is látszik, egy szabadidő-autóval nem érdemes száguldozni, ugyanis a magas súlypont miatt könnyen borul.  A videón látható Honda CR-V gyakorlatilag megsemmisült, de a hírek szerint a vezető és utasa viszonylag jól van.

Egy másik kameraállásból látszik a teljes bukfenc (egy perctől érdemes nézni):

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek