Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zúzott a pirosnál a Porsche

Akkor, amikor kellett volna, nem sikerült megállni, a helyszínről viszont megpróbált elhúzni a Cayenne sofőrje. Szerencsére nem jutott messzire, gyorsan lekapcsolták.

0 Tovább

Belerongyolt a betonterelőkbe a furgon

Oké, az oroszok híresen rossz sofőrök, de ezt a lezárást már többen benézték a moszkvai körgyűrűn. Egy hónap alatt hat baleset történt ugyanitt, összesen három halottal, a hatóságok azonban csak a furgon balesete után léptek. A Peugeot sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

0 Tovább

Isteni csoda, hogy él a bottal hadonászó néni

Forgalmas autópályán még átrohanni is tilos, a néni viszont bottal sántikálva próbálta meg a lehetetlent. Óriási szerencséje van, hogy életben maradt, aztán persze neki állt feljebb.

4 Tovább

Betolták az árokba a megpördült autót

Nem teljesen világos, mit akartak csinálni az orosz urak, de az biztos, hogy a szitu amolyan cseberből vederbe jellegű lett...

0 Tovább

Roncsderbi az orosz télben

Oroszország egyes részein már régen tombol a tél, de ettől még bárkinek tud meglepetést okozni egy tükörjeges lejtő. Lehet készíteni a popcornt, a szórakozás garantált!

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek