Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezért nem való mindenkinek Porsche

Nincs is annál szebb, mint amikor egy kihegyezett Porsche boxermotor tiltás közelében hörög, így annál borzalmasabb azt látni, hogy az egyik pillanatban még makulátlan hófehér 911 GT3-as hirtelen ripityára törik egy fakezű sofőr miatt.

1 Tovább

Elhányta magát a Porschétől

Miért húzódik félre a Nürburgringen a Porsche 911 GT3 Clubsport kölcsönözhető versenyautó? Mert szegény utasának sok volt a kanyar, és kidobja a taccsot. Pech, hogy az autóbuzik imádott helyén egy ilyen akció sem maradhat titokban, de emberünk becsületére legyen mondva, próbál jó képet vágni a kedves üdvözléshez.

0 Tovább

V8-as motort kapott egy Porsche 911

A Porsche hívők valószínűleg agyvérzést kapnak az alábbi videó láttán, azonban nagy tanulság, hogy egy hétliteres, V8-as Chevrolet blokk is befér a 911-es fenekébe. Sajnos menet közben nem látható az átépített Porsche, viszont a hangja még álló helyzetben is egészen elképesztő.



0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek