Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pórul járt az agresszív Porschés

Nem szép dolog a káröröm, de ebben az esetben teljesen jogos. Azt ugyan nem lehet megtudni, hogy mitől szabadultak el az indulatok, de a Porsche Cayenne sofőrje már azzal bemutatkozott, hogy a pirosnál rádobott egy ásványvizes palackot a mellette álló autó motorháztetejére.

0 Tovább

Nem tudta betörni az ablakot

Pedig rendesen megpróbálta, így csak egy klasszikus tükörlerúgás maradt az agresszív kopasz fiatalember repertoárjában. Újabb gyöngyszem az orosz utakról. Sajnos se az előzmény, se a további történésre nem derül fény.

2 Tovább

Megverték az ámokfutó porschést

Kínában szétvertek egy Porsche Cayenne-t miután annak sofőrje részegen áthajtott egy piroson és nekiment egy taxinak. Az ütközés után a Porsche sofőrje kiszállt és nekiesett a taxisnak, ám több járókelő a segítségére sietett. A dolog végül odáig fajult, hogy a feldühödött tömeg mind a részeg sofőrt, mind az autóját alaposan helyben hagyta a rendőrök kiérkezéséig.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek