Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hátulról csapták el a motorost

Minden motoros rémálma egy ilyen baleset, ő viszonylag olcsón megúszta, csak az egyik karja és a Hondája bánta.

Az egy dolog, hogy a pórul járt motoros balról előz és a rendszámát is valószínűleg a hátizsákjában hordja, de amit a mögötte - az ugyancsak szabálytalanul - igyekvő Clio RS sofőrje művel arra nincs mentség, csúnyán eltrafálja hátulról a Hondát. Videófelvétel ide vagy oda, azért biztos volt nagy magyarázkodás a kiérkező közegeknek.

4 Tovább

Fának csapta a Clio RS-t egy lengyel ralis

Viszonylag egyenletes ívűnek tűnik, egy malőr miatt mégsem sikerült bevennie egy kanyart annak a lengyel ralisnak, aki emiatt egy fának csapta becsövezett Clio RS-ét. A Renault orra ezer darabra hullott, a motor kiszakadt a helyéről, ennek ellenére szerencsés kimenetelű volt a baleset, hiszen az utastér sértetlen maradt, és a bármilyen védőfelszerelés nélkül kikászálódó pilóta is csak lelki sérüléseket szenvedett. Túlélését az égieknek köszönheti, talán nem véletlen, hogy a 360 fokban megpördült autó végül éppen egy útmenti Jézus-szobor mellett állt meg.



0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek