Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egymásnak feszült a motoros és a toyotás

Nemes versengés kezdődött, hogy ki legyen egy méterrel előrébb. Hatalmas bukás lett a vége.

0 Tovább

Nem tudta betörni az ablakot

Pedig rendesen megpróbálta, így csak egy klasszikus tükörlerúgás maradt az agresszív kopasz fiatalember repertoárjában. Újabb gyöngyszem az orosz utakról. Sajnos se az előzmény, se a további történésre nem derül fény.

2 Tovább

Betiltották a Toyota reklámfilmjét

B"Felelőtlen és veszélyes vezetésre bíztat". Ezzel az indokkal tiltották be Angliában a Toyota alábbi animációs reklámfilmjét, amiben az új hátsókerekes sportautójukat a GT86-ost próbálják népszerűsíteni.


0 Tovább

Bukott a jávorszarvasteszten a Toyota GT-86

Ugyan a sportkocsi bukott a teszten, ebből most nem lesz botrány. Az üzenet vicces ugyan, de mi történik vajon egy olyan ütközésnél, ahol a jávorszarvas nem hungarocellből van?

3 Tovább

Ráeresztették a riválisokat a Toyota GT86-ra

Az angol Chris Harris ért az autókhoz, remekül vezet és el tudja intézni, hogy megkapja a világ legjobb verdáit. Idén tavasszal már kipróbálta a Toyota vadonatúj sportautóját, a GT86-ot a nemzetközi menetpróbán és bele is zúgott a boxermotoros modellbe, de ez nem akadályozta meg abban, hogy bedobja a mélyvízbe. Összeeresztette egy Nissan 370Z-vel és egy használt (de hasonló áron kapható) Porsche Caymannal az angliai dombok között. Nem akarjuk lelőni a poént, csak az angolul kevésbé tudók számára íme röviden a verdikt: a 370Z ugyan sokkal erősebb, mint GT86, viszont sokkal nehezebb és kevésbé élvezetes vele a csapatás. A Cayman hozza ugyan a tökéletes Porsche-szintet, de ellene szól, hogy annyi pénzért, mint amennyibe az új Toyota kerül 5 év garanciával, csak sokat futott példányokat lehet kapni, amelyeknek a fenntartásuk nem éppen olcsó mulatság.



0 Tovább
«
123

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek