Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Centiken múlt a motorosok élete

Óriási szerencséje volt annak a két brazil srácnak, akiket majdnem telibe kapott egy szemből érkező Volkswagen Polo, amely felett egy kamion előzése közben vesztette el uralmát a sofőrje. A megcsúszó autó még hozzá is ér a motor hátuljához, majd az út széli bozótban köt ki.

3 Tovább

Íme így néz ki a legerősebb népautó

Látszólag egy lestrapált szürke kettes Golf, valójában a világ egyik leggyorsabb autója.

1 Tovább

A Depeche Mode frontemberét is megvette a Volkswagen

A Volkswagennek semmi se drága, ha az új Golf eladásáról van szó. Hiszen az új kompakt az emberek autója, és ezt mindenkiben, nyomatékosan tudatosítani kell. Hogy átmenjen az üzenet, a Depeche Mode frontembere, Dave Gahan is csatasorba állt legendás nótájával együtt.

0 Tovább

Majdnem nekiment a Lada, rálőtt a pirosnál

Az alábbi fedélzeti kamerás videó természetesen Oroszországban készült és azt örökítette meg, amikor egy nagy sebességgel érkező (talán?) Volkswagen Tiguan majdnem összeütközik egy sávot váltani készülő Lada Samarával. Az eset nyilván mutogatással majd szóváltással folytatódott, amit a fekete SUV sofőrje zárt le azzal, hogy a piros lámpánál egyszerűen rálőtt a Ladára valamilyen fegyverrel, feltételezhetően egy gázpisztollyal. A videót feltöltő szerint négyen ültek a Ladában, akik közül senki sem sérült meg.

0 Tovább

Lezúzták a rendőrök a 270 lóerős kölcsönautót

Van az úgy, hogy valami nem az előzetes terveknek megfelelően sikerül. Valószínűleg a manchesteri rendőrség sem gondolta, hogy nem jó ötlet kölcsönkérni a Volkswagentől a 270 lóerős Golf R-t, pedig a teszt igen csúnya véget ért. A manchesteri rendőrség rendszeresen tesztel autókat abból a célból, hogy kiderüljön, érdemes-e bevenni egy-egy modellt a flottába, a Golf R-ről az biztosan kiderült, hogy egy nagy baleset után is ki lehet belőle kerülni élve. Az autó csúnya vesztét egy körforgalom okozta, a sofőrt a tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból, a kórházból rövid megfigyelés után hazaengedték. A rendőrség vizsgálatot indított, ennek lezárásáig a balesetet okozó rendőrt felfüggesztették.

0 Tovább
«
1234

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek