Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így kell Ferrarit lopni egy perc alatt

A két úriember láthatóan nem először csinálja ezt. Annyi baki azért becsúszott, hogy először hátrafelé indul el a 348-as Ferrarival, mivel ezekben a paripákban az egyes fokozat megszokott helyén van a hátramenet. A helyszín Maastricht, Hollandia.

0 Tovább

Két autót lapított ki a teherautó

Az egyik autóból pont kiszállt a sofőr, amikor megjelent az elszabadult dömper.

0 Tovább

Kólásdobozként lapult ki a pickup

Az óriásdömper olyan, mint a medve: nem játék. Egyébként ezekről a - rendszerint bányákban dolgozó - szörnyekről azt kell tudni, hogy 290 tonna jelenti a belépőt ebbe a kategóriába, de legnagyobbak ma már 800 tonna körül járnak, és akár 4 ezer lóerősek is lehetnek. További részleteket itt lehet róluk olvasni.

0 Tovább

Porcelánnal törik fel az autót

Az autófeltörők régi módszerét mutatja be az alábbi videó. Ez a jelenség azért látványos, mert az autók edzett, biztonsági üvege tényleg óriási erőhatásoknak képes ellenállni, ám egy aprócska porcelándarab úgy átmegy rajta, mint kés a vajon. Az ok nagyon egyszerű, a porcelán és az üvegfelület találkozásakor akkora felületi feszültség jön létre, hogy az üveg eltörik.

5 Tovább

Megmentette autóját a bátor nő

Két (szemlátomást amúgy amatőr) autótolvaj támadt rá, de a nő nem ijedt meg. Lefújta őket, mire fejvesztve elpucoltak.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek