Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két perc alatt 135 km az M7-esen

Mennyire unalmas 135 kilométert levezetni egy autópályán, de jó lenne, ha ez a valóságban is így menne. A 67-es úttól Budapestig ilyen az M7-es, kicsit felgyorsítva az eseményeket.

2 Tovább

Ott maradt egy ház az új autópálya közepén

Nem minden kínai nyugszik bele, hogy aprópénzért kiköltöztessék az otthonából egy építkezés miatt. A pár maradt, az autópálya megépült, egyelőre egy félig lebontott házzal a közepén. Még nem tudni, hogyan zárul az ügy.

0 Tovább

A legrosszabb vicc az autópályán

Legszebb álmából felkelteni valakit és azzal tréfálkozni, hogy egy kamion jön szembe és mindjárt itt a halál, nem a legszebb dolog. A lekevert saller a minimum, ami ilyenkor jár.

0 Tovább

Óriásit repül a terepjáró az autópályán

Amerika egyes részein is hatalmas kánikula tombolt az elmúlt napokban, egyes államokban az autópályákban is nagy károk keletkeztek. Az egyik wisconsini sztrádán valóságos ugrató alakult ki, hiába helyezték ki a veszélyt jelző táblákat, volt, aki nem lassított. A balesetben nem sérült meg senki.

1 Tovább

Lada pörög a havas autópályán

Már megint egy ladás, aki nincs tisztában a fizika és a saját képességeinek a korlátaival.

A Lada 2105-ös nem éppen korunk legstabilabb járműve, ezért ha valaki nem rendelkezik megfelelő vezetéstechnikai felkészültséggel, akkor nem érdemes vele száguldozni az autópályán. Főleg nem hóban.

Az alábbi videóban látható Lada tulajdonosa láthatóan nincs tisztában sem a saját maga, sem az autója és a gumiabroncsok képességeivel. Ésszerűtlenül hirtelen próbál sávot váltani, aminek meg is lesz az eredménye. Szerencséje volt, a végén így sem ment neki semminek, és rajta sem gázolt át senki.

0 Tovább
«
12

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek