Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen nagyon közelről a drift

Hősünk azt gondolta, jó ötlet kiállni a pályára és tapsolni. Nem volt az.

0 Tovább

A világ legszerencsésebb gyalogosa

Centiken múlt, hogy nem vasalta ki a kamion. A videó leírása szerint mindez Szlovákiában történt, hősünk állítólag néhány kisebb karcolással megúszta, de az esernyője odalett.

0 Tovább

Húsz másodperc alatt lezúzza a BMW-jét

Egy méregdrága M3-assal kezdett el driftelni. Nem kellett volna. A helyszín Amerika, Ohio állam, azon belül is a Columbus Motor Speedway nevű versenypálya. 

Forrás: Carscoop

3 Tovább

Amikor eltűnik az orrunk elől az út

Óriási szerencsével úszta meg mindenki, hogy leszakadt egy elöregedett vasbeton híd Oroszországban.

0 Tovább

Nem adta ki a kanyar

Közel 600 lóerő a hátsó kerekeken tud meglepetéseket okozni. 
Nem sokáig tudta élvezni a vadiúj Chevrolet Camaróját egy amerikai férfi, ugyanis az első útjai egyikén egy medencében kötött ki. A vízből kihalászott autó feltámasztása meglehetősen kérdéses, ugyanis olyan macerás és drága, hogy valószínűleg totálkárosra veszik. A pórul járt Camaro ráadásul nem egy hétköznapi darab volt, hanem a ZL1 nevű csúcsváltozat, amiről annyit kell tudni, hogy 6,2 literes motorjából 580 lóerőt hoztak ki és 3,9 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára. A merülési adatai nem ismertek.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek