Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lemaradt a buszról, a robogós kisegítette

Ráadásul csak másodjára sikerült elkapni a buszt. A videó leírása szerint a helyszín a romániai Brassó, a motor, pedig egy 2002-es, 600 köbcentis Honda Silverwing óriásrobogó.

0 Tovább

Legyalulta a biciklit a buszvezető

Azt nem tudjuk, volt-e valami előzménye az esetnek, az viszont egészen biztos, hogy nem a paraguayi buszvezetőn múlt a biciklis kivasalása. Szerencsére csak a bicaj lett lapos.

0 Tovább

Brutális buszbaleset Kínában

Csak találgatni tudunk, hogy mi történhetett itt. Talán a sofőr elvétette a lehajtót és vissza akart tolatni, amivel addig nem is volt gond, amíg valami szörnyűség nem történt. Mivel nem látszik, szintén csak találgatás, hogy hátulról érkezhetett egy figyelmetlen kamionos. A buszvezető valamit észlelt a tükörből, de akkor már késő volt, a belső kamerás felvételek elég ijesztőek.

2 Tovább

Az ablakon keresztül száll fel a buszra az őz

Hatalmas szerencséje az őzikének, hogy az ütközés pillanatában felugrik, így nem üti el a busz „csak” berepül a szélvédőn keresztül. Szegény pára látszólag nem sérült meg komolyabban, viszont az ijedségtől és a sokktól nem egy könnyen találta meg a kijáratot.

0 Tovább

Ikarusból dolgozósarok

Egyedi módját választotta egy önjelölt lakberendező a dolgozósarok kialakításának a nappalijában. Egy régi 260-as Ikarusnak levágta a jobb elejét, és ebből lett a munkaállomás. Még azt is megoldotta, hogy a lámpák működjenek, és az eredeti kapaszkodót, valamint kapcsolókat is felhasználta.

További képekért kattintson a folytatáshoz!

0 Tovább
«
12

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek