Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kiegyenesíti az első kanyart a drag versenyautó

Mindent a helyén kell kezelni, használni pedig méginkább. A drag versenyautók kizárólag nyílegyenes pályán rendezett gyorsulási versenyekre alkalmasak, bődületes erejük és filigrán első kerekeik bármilyen más pályán használhatatlanná teszik őket. Ezt vagy nem tudta, vagy egyszerűen nem akarta tudomásul venni egy drag tulajdonosa, aki egy kanyargós hegyi versenyen akart elindulni egy autós fesztivál keretein belül. Ahogy az sejthető volt, az első kanyarban lerepült a pályáról, egyenesen az árokba. Megérte a tanulópénz?

0 Tovább

Gyorsulás közben felrobbant

Egy amerikai gyorsulási versenyen a táv felénél felrobbant az egyik induló motorja.

Matt Hagan, egy amerikai gyorsulási bajnok a hétvégén elindult egy versenyen Észak-Karolinában. A táv körülbelül felénél leszakadt az egyik szívószelep a motorban, ami berepült a hengerbe, majd az erőforrás egy pillanat alatt felrobbant. A robbanás olyan erejű volt, hogy a gyorsulási autó komplett burkolatát szétvitte, az autó és a motor darabjai a környéken szétszóródtak.

Szinte hihetetlen, hogy a versenyző nem sérült meg, sőt az égő roncsot még a saját sávján belül is meg tudta tartani.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek