Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A járdán csapták el

Nem derült ki miért. Telefonált, vagy csak így akart bosszút állni, mert átmentek előtte?

0 Tovább

Belerúgott az elgázolt gyalogos az autóba

A külső sávban már megálltak, a belsőben érkező autós viszont nem lassít. Borítékolható, hogy mi lesz a vége, bár az elgázolt gyalogos reakciója kifejezetten heves. Az akció a 45. másodperc környékén kezdődik.

0 Tovább

Őzet gázol a motoros, majd lazán továbbmegy

Ha verseny van, egy profi nem ér rá olyan apróságokkal foglalkozni, hogy elütött egy őzet. A Rally West Virginia utolsó szakaszán rögzítette a sisakkamera a következő esetet, de azt nem tudjuk, hogy a motoros végül hányadik lett.

4 Tovább

Az autósok hat százaléka hidegvérű gyilkos

Egy amerikai fiatalember érdekes kísérletbe fogott: gumiállatokat tett ki egy út szélére és azt figyelte, hogy melyiket hányszor ütik el és milyen típusú autó volt a tettes. A gumipók, teknős és kígyó közül a pók élete forgott a leginkább veszélybe, második a kígyó, míg harmadik helyen a teknős futott be, de rajta is jó párszor szándékosan végigmentek. Érdekes, hogy a gumiállatok elütéséhez gyakorlatilag le kellett térni az útról, ezt a fáradságot az autósok mindössze hat százaléka tette meg, ám ami még érdekesebb, hogy a szándékos gázolók többsége, 89 százaléka egy nagyméretű terepjárót vezetett.



0 Tovább

Részegen kötekedett az autóssal, elütötték

Szinte alig venni észre, pedig a legbravúrosabb teljesítmény az, ahogy az utolsó pillanatig menti a saját sörösüvegét.



Nem a leghumánusabb megoldást választotta az autós, ahogy az alábbi konfliktust megoldotta, de nehéz sajnálni ezt a két részeg orosz úriembert. Kár, hogy a folytatás nincs meg, az mindenesetre több, mint valószínű, hogy az elsodort férfi egyik lábán átment az autó, a kisebb döccenés ezt sejteti.

0 Tovább
«
12

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek