Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Belerúgott az elgázolt gyalogos az autóba

A külső sávban már megálltak, a belsőben érkező autós viszont nem lassít. Borítékolható, hogy mi lesz a vége, bár az elgázolt gyalogos reakciója kifejezetten heves. Az akció a 45. másodperc környékén kezdődik.

0 Tovább

Menekül az elgázolt gyalogos

Az észlény figyelmetlenül próbál átkelni az úton, hát persze, hogy elcsapja egy motoros. Talán a következményektől tartva menekülőre fogja, de a motoros nem hagyja eliszkolni. Szép jelenet.

0 Tovább

Elcsapja egy autó, aztán felszáll a villamosra

Busz, villamos és hasonlók után nem futunk. Úgy meg végképp nem, hogy körülnézés nélkül lelépünk a jeges útra, ahol bármikor jöhet egy autó. Körülbelül egy percnél indul a sztori: a két nő közül az egyik kap egy nagy maflást hátulról, de nem izgatja nagyon, fél perccel később már kapaszkodik is felfele a villamosra, amit olyan fontos volt elérni.

5 Tovább

A világ legtahóbb gyalogosa

Pirosban mászkál át a többsávos főúton. Egy teherautós elrántja a kormányt, hogy ne ölje meg, felkenődik a villanyoszlopra. Erre mit csinál a gyalogos? Lazán elsétál és ki tudja, talán még röhög is magában.

12 Tovább

Eljár a lába a bosszúálló gyalogosnak

Szó se róla, elég ijesztő, ha zebrán akarják elcsapni az embert. Az orosz gyalogosnál is először a rémületé a főszerep, de gyorsan magához tér - és büntet.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek