Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ken Block, Gymkhana-paródia

Már régóta számítani lehetett arra, hogy lesznek olyanok, akik megpróbálják kicsit kigúnyolni Ken Block híres Gymkhana mozijait. Az amerikai ralis fenegyerek látványos videói pénzt és költséget nem kímélve születnek meg, amivel nehéz versenyezni, ezért a paródia inkább a szegény gyerekek Gymkhanáját mutatja be.

0 Tovább

Gymkhana kamionnal

Mike Ryan már számtalanszor nyerte meg a Pikes Peak hegyiversenyt Freightliner Cascadia kamionjával, de most egészen másra használta a versenygépet.

Ken Block Gymkhana sorozata nagyon megihlette a pilótát, és ő is valami hasonlóra vállalkozott. Nem csak a koncepció, hanem még a helyszín is egyezik azzal, ahol Block első Gymkhana videóját forgatta. Az El Toro tengerész légibázis hatalmas nyitott terei, hangárjai ideális helyszínnek bizonyultak a látványos kisfilm forgatásához.

A filmen látott, öttonnás Freightliner versenykamion nem kevesebb mint 1950 lóerős, legnagyobb nyomatéka több mint 4000 Nm. Nem csoda, hogy könnyen elfüstöli a hátsó kerekekre szerelt, kézzel készített egyedi Michelin versenygumikat.


szólj hozzá: Gymkhana kamionnal

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek