Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Összetörte egymást a két önjelölt autóversenyző

Ha egy piros lámpánál két Corvette áll egymás mellett, akkor abból jó eséllyel gyorsulási verseny kerekedik az indulásnál. Az alábbi videóban is ezt történik, csak éppen győztes nem született, mert mind a két autót sikerült összetörni a nyílegyenes úton.



1 Tovább

Felpörgette Torgyánt a traktoros gyorsuláson István Kovács

A berlini magyar tévé riportere Egerben járt, ahol Traktoros gyorsulási- és szépségversenyt tartottak, olyan prominensek zsűrizésével, mint Torgyán József, Ganxsta Zoltán és Csernus Imre.



0 Tovább

Veterán Shelby egy vadonatúj Ferrari ellen

Két anyagilag jól eleresztett amerikai fiatalember nem tudta eldönteni, hogy melyikük autója gyorsabb, ezért fogadtak 400 ezer dollárban és kivitték a vasakat egy versenypályára.

Dan Bilzerian, aki egy szépen felpolírozott 1965-ös Shelby Cobra tulajdonosa vitába keveredett Tom Goldstein nevű cimborájával, aki amellett kardoskodott, hogy vadonatúj Ferrarijával bármikor legyorsulja a veterán Cobrát. A vita odáig fajult, hogy 400 ezer dolláros fogadást kötöttek és kivitték a két autót a Las Vegas-i Motor Speedway versenypályára, ahol profi körülmények között csaphattak össze. Az alábbi videóból kiderül, hogy mire volt képes a Shelyb Cobra a Ferrari 458 Italia ellen és ki nyerte meg a versenyt a nem kevés pénzzel együtt.


0 Tovább
12
»

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek