Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezért nem jó ötlet havas úton vontatni

0 Tovább

Nem viccel a hókotrós

Szegény gyalogos nem biztos, hogy egy ilyen hógolyózásra vágyott. Az esetet New Jersey-ben rögzítette egy biztonsági kamera.

0 Tovább

Hátulról csapták el a motorost

Minden motoros rémálma egy ilyen baleset, ő viszonylag olcsón megúszta, csak az egyik karja és a Hondája bánta.

Az egy dolog, hogy a pórul járt motoros balról előz és a rendszámát is valószínűleg a hátizsákjában hordja, de amit a mögötte - az ugyancsak szabálytalanul - igyekvő Clio RS sofőrje művel arra nincs mentség, csúnyán eltrafálja hátulról a Hondát. Videófelvétel ide vagy oda, azért biztos volt nagy magyarázkodás a kiérkező közegeknek.

4 Tovább

A Párizsi Autószalon legszebb lányai

A jelek szerint vagy nagyon hideg van a Párizsi Autószalonon, vagy csak szimplán tombol a minden beborító prüdéria, mert az autók körül mosolygó lányok nyakig be vannak öltözve.

A GT Spirit nevű autós portál tudja mi kell az olvasóinak, alig nyitotta meg a kapuit csütörtök reggel a Párizsi Autószalon, máris kiraktak egy galériát a rendezvényen talált hölgyekről.

A képeket elnézegetve sajnos hamar kiderül, hogy sem a felhozatal, sem a tálalás nem igazán erős. A nem túl szigorú szemmel castingolt hölgyek nyakig fel vannak öltözve, ráadásul ami rajtuk van, az se túl szexi. Nem azt mondjuk, hogy félmeztelenül, festett cicivel kell autót eladni, de ez robbantott csirkejelmez például teljes tévút.

3 Tovább

Eladó a volt Centrum vezér luxusautója

Kerek 100 millió forintot kérnek a nemrég megbilincselt mattfekete Rolls-Royce Phantomért, amit eddig Fürst György használt.

Az egyik használt autókat kínáló weboldalon hirdették meg azt a mattfekete Rolls-Royce Phantomot, amit június 13-án láttunk a József Nádor téren megbilincselve szabálytalan parkolás miatt. Azóta kiderült, hogy a BEAST-1 rendszámú luxusautót az egykori terézvárosi alpolgármester, Fürst György használja, aki korábban a Centrum Parkolási Kft. igazgatója is volt.

hirdetésben kerek 100 millió forintot kérnek az "ország legmenőbb verdájának" titulált  2003-es mattfekete Phantomért, amellyel eddig 101 ezer kilométert tettek meg. Az árképzés egyébként meglehetősen bátornak mondható, ugyanis hasonló korú és futásteljesítményű Phantomokat már (átszámolva) 50 millió forint körül is lehet találni a német mobile.de hirdetési portálon.

A Magyar Nemzet információi szerint Fürst Györgyöt a napokban hűtlen kezelés miatt gyanúsítottként hallgatta ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a legújabb terézvárosi ingatlanpanama ügyében.

5 Tovább
«
12

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek