Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem tudta betörni az ablakot

Pedig rendesen megpróbálta, így csak egy klasszikus tükörlerúgás maradt az agresszív kopasz fiatalember repertoárjában. Újabb gyöngyszem az orosz utakról. Sajnos se az előzmény, se a további történésre nem derül fény.

2 Tovább

Majdnem nekiment a Lada, rálőtt a pirosnál

Az alábbi fedélzeti kamerás videó természetesen Oroszországban készült és azt örökítette meg, amikor egy nagy sebességgel érkező (talán?) Volkswagen Tiguan majdnem összeütközik egy sávot váltani készülő Lada Samarával. Az eset nyilván mutogatással majd szóváltással folytatódott, amit a fekete SUV sofőrje zárt le azzal, hogy a piros lámpánál egyszerűen rálőtt a Ladára valamilyen fegyverrel, feltételezhetően egy gázpisztollyal. A videót feltöltő szerint négyen ültek a Ladában, akik közül senki sem sérült meg.

0 Tovább

Idegrohamot kapott a menyasszony a hatalmas dugótól

Oroszországban nehéz közlekedni, mindennaposak a hatalmas dugók. Ez a nő valószínűleg az esküvőjére sietett a limuzinnal, amikor belekeveredett egy torlódásba, a feszültséget ordibálással és a limó ütögetésével vezette le.

0 Tovább

Utat tört magának a forgalomban a terepjárójával

Sajnos valószínűleg soha nem derül ki, hogy mi késztette az alábbi videóban látható Mercedes ML terepjáró sofőrjét arra, hogy szó szerint utat törjön magának a forgalomban. Nem zavarta, hogy a forgalommal szemben halad, mint ahogyan az sem, hogy ehhez egy Ladát is odébb kell lökdösnie a saját autóját is megrongálva. A mercedeses viselkedésére az sem magyarázat, hogy láthatóan a Lada sofőrje se nagyon igyekezett megkönnyíteni a dolgát, szépen kihúzódott a felezővonalhoz és a kelleténél nagyobb távolságot hagyott maga előtt.


szólj hozzá: Utat tör magának a Mercis

1 Tovább

LED-es üzenőfal a hátsó szélvédőn

Egy fáradt autós nem tudott mit kezdeni a kreativitásával, és egy igen egyedi megoldás faragott az autójába.

A hátsó szélvédőbe berakott egy LED-es üzenőfalat, így közvetít fontos információkat a mögötte haladóknak. A bluetooth vezérlésű rendszer nem csak azt írja ki, hogy merre fog kanyarodni az autó, hanem azt is, ha lassabban fog menni, vagy arra kéri a mögötte haladót, hogy tartson nagyon követési távolságot. Nézzék meg, hogy működik!

0 Tovább
«
12

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek