Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

69-es pózban a motoron, egy keréken

Nyilván sokáig gyakorolták ezt a remek, de életveszélyes produkciót, innen már csak egy lépés, hogy ruha nélkül is menjen a dolog.

0 Tovább

Leckéztetett a motoros, beleszálltak hátulról

Van az úgy, hogy nem édes a bosszú. Mit ért el például ez a motoros? Csak annyit, hogy jól felnyalta az aszfaltot, hát ennyit biztosan nem ért a dolog.

15 Tovább

Nehéz sajnálni ezt a barmot

Egy olaszországi harley-s felvonuláson történt az alábbi incidens. Kidolgozott felsőtestű hősünk hatalmas gázzal érkezik, majd a túl nagy fékezéstől kicsúszik alóla az átépített V-Rod. Két dolog is említésre érdemes: az egyik az a piruett, ahogy lendületből felkel a földről, a másik az a mozdulat, ahogy a kissrácot arra utasítja, hogy hajtsa ki a lábtartót. A nevetgélő közönség – akikben szerencsére nem tett kárt az elszabadult motor – hangos tapssal jutalmazza, ahogy felveszi az addig kézben tartott bukósisakot, majd bőgő motorral távozik.

1 Tovább

Egymásnak feszült a motoros és a toyotás

Nemes versengés kezdődött, hogy ki legyen egy méterrel előrébb. Hatalmas bukás lett a vége.

0 Tovább

Megmenekül a kávéscsésze

Ha nem egy megrendezett jelenettel van dolgunk, akkor le a kalappal a motoros előtt, bár kicsit kockázatos módját választotta a csészementésnek.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek