Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így járhat, aki városban száguldozik

Sem a gyorshajtó BMW-s, sem a parkolni szándékozó Opel nem vette észre a másikat. A vége elég csúnya karambol lett.

Egy parkolni szándékozó Opel nem vette észre a nagy sebességgel előző BMW-st, karambol lett a vége. Nem is akármilyen, ugyanis az E39-es 5-ös BMW egy jókora gellert kapott a Vectrától, ami gyakorlatilag katapultálta. A repülésnek szerencsére nem lett komolyabb személyi sérültje, de ez csak a szerencsének köszönhető.

0 Tovább

Egy Opellel döntötték ki a házfalat

Útban van a kert végi házfal? Lengyel fiatalok expressz gyorsaságú bontást vállalnak.

Már megszokhattuk, hogy a kelet-európai emberek találékonysága legendás, egészen elképesztő ötleteik vannak egy probléma megoldására. Ezen a videón lengyel fiatalok küzdenek meg egy fallal, amit valamiért ki akarnak dönteni. Éppen ezért hozzákötözték egy Opel Corsához, majd elkezdik rángatni. Szegény kis Corsa majdnem belerokkan a küldetésbe, de a végén elérik a céljukat. Arra más nem is figyelnek, hogy közben egy parkoló autóra is ráborult a fal.

0 Tovább

Májkár 4. epizód - Marika néni Astra kombija

Májkár néven futó videós sorozatunkban 10 embert és 10 autót mutatunk be. Marika néni foglalkozását tekintve kofa a Rákóczi téri piacon, ahová Szadáról jár be. Munkájához nélkülözhetetlen egy kombi Opel Astra, amelyet nagy megelégedéssel használ nap mint nap. A 73 éves néni elmondása szerint igyekszik betartani a sebességhatárokat, de már egyszer megbüntették gyorshajtásért. Nem szereti ha valaki szemtelenül viselkedik az úton, ezért a brutális sofőröket „asszony létére kiszedné a kocsikból”.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek