Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lada pörög a havas autópályán

Már megint egy ladás, aki nincs tisztában a fizika és a saját képességeinek a korlátaival.

A Lada 2105-ös nem éppen korunk legstabilabb járműve, ezért ha valaki nem rendelkezik megfelelő vezetéstechnikai felkészültséggel, akkor nem érdemes vele száguldozni az autópályán. Főleg nem hóban.

Az alábbi videóban látható Lada tulajdonosa láthatóan nincs tisztában sem a saját maga, sem az autója és a gumiabroncsok képességeivel. Ésszerűtlenül hirtelen próbál sávot váltani, aminek meg is lesz az eredménye. Szerencséje volt, a végén így sem ment neki semminek, és rajta sem gázolt át senki.

0 Tovább

Nem indult be Putyinnak az új Lada

A legújabb Lada-modell ünnepélyes bemutatójára az orosz miniszterelnök is elment, ám Vlagyimir Putyin nem tudta beindítani a rivaldafénybe tolt Grantát a fotósok és az operatőrök kereszttüzében. Hogy mi lehetett és miként sikerült megoldani a műszaki problémát, azt nem tudni, mindössze annyi látszik, hogy egy vágás után, már jár a motor és Putyin faarccal elhajt.


4 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek