Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nők is tudnak parkolni!

Jó, ez csak egy Fiat 500-as, az nem valami nagy autó, de ez a manőver akkor is példás. Itt jegyezzük meg, hogy az autók lekoccolása láthatóan szándékos, vannak kultúrák, ahol ezt így csinálják.

0 Tovább

Ilyen parkolás csak a filmekben van

Oké, legyünk tárgyilagosak, a fehér Corsát vezető nő nem szándékosan mutatta be a kaszkadőrmutatványokat megszégyenítő parkolást. Hogy mitől pánikolt be és veszítette el uralmát az autó felett, nem világos, de a lényeg az, hogy senkinek nem esett baja. Az akció pedig tényleg nagyon látványos.

0 Tovább

Elképesztő bénázás a parkolóban

Infinitije van, de vezetni nem tud szegény. Kiszáll, de az autó gurul tovább, mire visszapattan, és beletapos... a gázba. Priceless!

1 Tovább

A világ egyik legbénább sofőrje

Annyira fakezű, hogy kiparkolás közben nekimegy a másik autónak, de az igazi bénázás csak ezután jön: full gázzal beledurran a falba. De mégis, hogy kaphatott ez a nő jogosítványt? És mit művelt korábban az utakon?

0 Tovább

A másik autón füstöli el a gumiját

Fantasztikus jelenet Dél-Koreából. Az még hagyján, hogy a szemből jövő autós olyan béna, hogy tolatás közben két kerékre teszi az autóját, de mégis mit gondolt? Hogy ha a parkoló kocsin leégeti a gumiját, akkor kiszabadul?

0 Tovább
«
12345

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek