Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezért nem való mindenkinek Porsche

Nincs is annál szebb, mint amikor egy kihegyezett Porsche boxermotor tiltás közelében hörög, így annál borzalmasabb azt látni, hogy az egyik pillanatban még makulátlan hófehér 911 GT3-as hirtelen ripityára törik egy fakezű sofőr miatt.

1 Tovább

Pórul járt az agresszív Porschés

Nem szép dolog a káröröm, de ebben az esetben teljesen jogos. Azt ugyan nem lehet megtudni, hogy mitől szabadultak el az indulatok, de a Porsche Cayenne sofőrje már azzal bemutatkozott, hogy a pirosnál rádobott egy ásványvizes palackot a mellette álló autó motorháztetejére.

0 Tovább

Zúzott a pirosnál a Porsche

Akkor, amikor kellett volna, nem sikerült megállni, a helyszínről viszont megpróbált elhúzni a Cayenne sofőrje. Szerencsére nem jutott messzire, gyorsan lekapcsolták.

0 Tovább

Elhányta magát a Porschétől

Miért húzódik félre a Nürburgringen a Porsche 911 GT3 Clubsport kölcsönözhető versenyautó? Mert szegény utasának sok volt a kanyar, és kidobja a taccsot. Pech, hogy az autóbuzik imádott helyén egy ilyen akció sem maradhat titokban, de emberünk becsületére legyen mondva, próbál jó képet vágni a kedves üdvözléshez.

0 Tovább

Nem tudta betörni az ablakot

Pedig rendesen megpróbálta, így csak egy klasszikus tükörlerúgás maradt az agresszív kopasz fiatalember repertoárjában. Újabb gyöngyszem az orosz utakról. Sajnos se az előzmény, se a további történésre nem derül fény.

2 Tovább
«
123

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek