Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy kicsit ámokfut a részeg markolós

Azt kapja a több autót összetörő részeg markoló vezetője, ami kijár neki: alaposan helyben hagyják.



0 Tovább

Dühös mókust rejtegetett a pólója alatt a részegen lekapcsolt autós

Állampolgári bejelentés alapján állítottak meg egy furcsán mozgó, ezüstszínű pickupot a floridai rendőrök. Noha minden jel egyértelműen arra utalt, hogy a 23 éves sofőr erősen ittas állapotban ült volán mögé, a rendőrök magyarázatot kértek tőle a szokatlan irányváltásokra. A sofőr azt mondta, azért bénázik, mert éppen elevenen falja fel egy mókus - ezen a ponton valószínűleg már a rendőrök sem tudták, hogy sírjanak vagy nevessenek. Aztán tényleg találtak egy mókust a férfi pólója alatt, de egyáltalán nem tűnt vérszomjasnak, csak egy kicsit dühösnek.

via nbc

0 Tovább

Részegen kötekedett az autóssal, elütötték

Szinte alig venni észre, pedig a legbravúrosabb teljesítmény az, ahogy az utolsó pillanatig menti a saját sörösüvegét.



Nem a leghumánusabb megoldást választotta az autós, ahogy az alábbi konfliktust megoldotta, de nehéz sajnálni ezt a két részeg orosz úriembert. Kár, hogy a folytatás nincs meg, az mindenesetre több, mint valószínű, hogy az elsodort férfi egyik lábán átment az autó, a kisebb döccenés ezt sejteti.

0 Tovább

Amikor nem lehet a konyakmeggyre fogni

Nagy fogást rögzített egy amerikai rendőrautó fedélzeti kamerája. A megállított kabrió sofőrje hiába védekezett volna bármivel, ahhoz is túlságosan részeg volt, hogy megálljon a lábán. Nem csoda, hogy a zsaruknak alig sikerült szót érteniük vele. A büntetést persze nem ússza meg, már csak az a kérdés, hogy a jogosítványától búcsúzó autós ilyen állapotban egyáltalán hogy jutott el a kocsijáig?

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek