Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kemény terepre kemény autót

A megbízhatóság még mindig jó reklám, ezt ki is használja a Toyota és a munkára szánt Hiluxot legendásan elpusztíthatatlan elődeihez hasonlítja, örökéletűnek és nagyon macsónak állítja be fantáziadús hirdetéseiben. Három különböző piacra készült kisfilmjében elsősorban a japán pickup tulajdonosaira gyakorolt hatására koncentrál, de a bizarr ötleteken kívül néhány látványos felvételt is sikerült rögzíteniük a készítőknek.

Ausztrália

Új-Zéland

Dél-Afrika

0 Tovább

Felhőkarcoló tetején driftel a BMW 1 M Coupe

A bajorok mindent megtesznek, hogy egy percig se feledkezzünk meg a legkisebb M modellről. Ezúttal a világ legmagasabb helikopterleszállóján driftelnek a kis sportmodellel. A Los Angeles-i U. S. Bank Tower tetején keresztben csúszó kis BMW akkor is izgalmas látvány, ha igazak a rosszindulatú pletykák és mindez csak illúzió.

0 Tovább

Falakon át száguld a BMW 1 M Coupe

Végre egy autóreklám, ahol azt kapjuk, amire vágyunk. Vérpezsdítő motorhang, csikorgó gumik, látványos manőverek, mindez gyönyörűen fényképezve, éppen csak a szükséges feszültséget megteremtő aláfestő zenével. Az E30 M3 szellemi örökösének szánt 1 M Coupenak nem is forgathattak volna jobb reklámanyagot, mint ez a puszta vezetési élményre és a teljesítményre koncentráló kisfilm. Nem számít, hogy már itt az új 1-es sorozat, ennek a kis kétajtósnak még azt is elhisszük, hogy milliméteres pontossággal találja meg az útját a betonfalakon keresztül.

0 Tovább

Félbehagyták, mégis kész van

Eredeti reklámötletet valósított meg egy amerikai restaurátor cég. A bizarr ötlet valójában csak félig eredeti, akárcsak ez az 1967-es Oldsmobile Toronado, melyet a korpásodás elleni sampon reklámok mintájára csak félig vettek kezelésbe.

0 Tovább

Egy Golf ajtaján ugrálhatunk is

Egy chicagói Volkswagen kereskedés meglepő, de nem minden előzmény nélküli reklámot forgatott. A termékben vakon bízó kereskedő mindent elkövet, amitől egy jóérzésű autótulajdonos bármikor szívrohamot kapna. Bevágja az ajtót, majd ugrálni kezd rajta, ezzel bizonyítva a Volkswagen legendás összeszerelési minőségét.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek