Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az Audi beszól a BMW-nek

Az Audi legújabb amerikai reklámjában egy BMW 3-as sofőrje az Audikat szállító kamiont meglátva kimászik a tetőablakon, és átugrik a kamionra, hogy közelebbről is megnézhesse az négykarikás autókat. Legnagyobb meglepetésére már azokban is ülnek hozzá hasonló „potyautasok”, így csak az anyósülésre fér be egy Q5-ösbe.

A reklámban elhangzó mondat szerint mostanában több BMW, Mercedes, és Lexus tulajdonos ül át Audikba, mint eddig bármikor.

Valószínűleg nem kell sokáig várni a konkurencia válaszára, a legjobban talán a svéd márkák és az Infiniti sértődhet meg, akik még a felsorolásból is kimaradtak, pedig ők is az Audi konkurenseinek tartják magukat.


szólj hozzá: Provokáló Audi-reklám

0 Tovább

Tízperces akciófilm a Mercedestől

Stuttgartban úgy döntöttek, nem várják meg a következő Jerry Bruckheimer filmet vagy a Cobra 11 új évadját, hogy a frissen bemutatott C osztály kupét szerepeltessék benne, inkább forgattak egy saját akciófilmet műkincslopással, jó nőkkel és látványos autós üldözéssel.

0 Tovább

Ismét bikinis lányokkal provokál a Nissan

A Nissan brazíliai részlege ismét egy olyan reklámmal rukkolt elő, amelyben a főszerepet buja női idomok kapják az autó helyett. Az alábbi videó elvileg a Nissan hétüléses egyterűjét, az amúgy dögunalmas formájú és nálunk nem kapható Livinát népszerűsíti, ám szerencsére maga a jármú csak néhány másodpercre tűnik fel a kisfilm vége felé.

0 Tovább

Sílécet is gyárt az Audi

A Quattro összkerékhajtási rendszeréről híres négykarikás márka a Német Sí Szövetség lelkes támogatója, nem csoda, hogy a közkedvelt téli sport visszatérő téma a márka életében. Először 1986-ban, egy látványos reklámfilmben kapcsolódott össze az autózás és a síelés. Kiszemeltek egy negyvenhét méter magas sísáncot Finnországban, melyen az Audi 100 Quattro nyolcvan százalékos emelkedőt, havat és jeget leküzdve álló helyzetből felhajtott.

0 Tovább

A nagyvasak országa

Önálló márkaként forgalmazták az Imperial modelleket, képünkön egy 1966-os Chrysler Imperial LeBaron Hardtop

Ahogy Mátyás király halálával odalett az igazság, a detroiti nagyvasak kikopásával úgy vesztette el identitását az amerikai autóipar. A régi szép időkben még az amerikai álom megtestesítői, a vágy benzingőzös tárgyai voltak a hullámzó, lustán öblögető V8-as cirkálók, utódaik azonban ma már a tengerentúlon is nehezen veszik fel a versenyt az ázsiai és európai konkurenciával.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek