Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Háziállatbarátok

Bukósisakot nem kapott a motoron utaztatott háziállat (Fotó: MTI)

Kuba mindig tartogat érdekességeket a különleges járművek kedvelőinek. Havannában ezúttal nem egy házilag barkácsolt amerikai nagyvas, hanem egy teljesen szabványos kétkerekű került lencsevégre, melynek tulajdonosa a legkevésbé sem megszokott módját választotta az állatszállításnak. Kedvencét maga mögé ültette, lábait pedig úgy kötözte össze, mintha az állat egyszerűen belekapaszkodna, mint egy kétlábú utastárs. Sok választása biztosan nem volt a szilárd talajhoz szokott háziállatnak, látszólag mégis jól érzi magát motorozás közben, a lekászálódás pillanatai azonban mindenképpen megértek volna egy-két képkockát.

0 Tovább

A termék ereje

Egy kellőképpen karakteres termék anélkül is képes vágyakozást kelteni, hogy megjelenne a plakáton. Így gondolkoztak az alábbi reklám alkotói is. Perceken át nézegethetjük csodálkozva a vágtató pónikat, mire megakad a szemünk a bal alsó sarokban elhelyezett apróbetűs feliraton, akkor azonban minden világossá válik.

0 Tovább

Ne füstölögjön!

"A füstölés függőséget okoz. Ne kezdje el!"

Új reklámkampányában a füstölés káros hatásaira hívja fel a figyelmet a Pirelli. A gumigyártó a cigarettás dobozokon látható feliratokhoz hasonló szövegekkel bombázza a gumiégetésben örömüket lelő motorosokat. A látványos mutatvány egészségkárosító hatásait kiemelő hirdetés öngólnak tűnhet. Mintha egy kocsmáros próbálná meggyőzni vendégeit arról, hogy az alkohol öl, butít és nyomorba dönt, de úgy tűnik az olaszoknak többet ér egy életen át motorozó vásárló, mint egy-egy új garnitúra eladott abroncs.

0 Tovább

Tévhit: idős hölgytől érdemes autót venni

Ki ne hallott volna már olyan történetet barátjától, ismerősétől, hogy nagy vételt csinált, amikor egy idős hölgytől/úrtól vett egy garázsban tartott, kizárólag telekjárásra és bevásárlásra használt autót, vezetett szervizkönyvvel és mindössze néhány apróbb karcos sérüléssel, mert ugye „parkolni sohasem tudott szegény uram”. Erre a „legendára” épült az alábbi holland Volkswagen-reklám is, amely egy meseszerű szituációt dolgoz fel: csilivili piros Golf, idős néni a szervizkönyvvel a kezében és egy autókhoz értő haver, aki mindent rendben talál. Van azonban egy bökkenő, amit a reklám utolsó mondta remekül össze is foglal: nem minden öreg néni olyan megbízható mint egy Golf.


szólj hozzá: Kitől ne vegyünk autót?

0 Tovább

Ellenreklám Audi módra

Audi 5000 hirdetés egy amerikai magazinból

Vadonatúj reklámkampányában a Kizashi legnevesebb kategóriatársaival szembeni fölényét hangsúlyozza a Suzuki. Hogy mennyire szimpatikus módszer saját hirdetésünkben lejáratni a konkurenseket, arról a marketinges szakirodalomban több száz oldalnyi elemzést olvashatunk, a gyártók azonban mindent megtesznek, hogy újdonságuk felkeltse a vevők érdeklődését. Még a Suzukinál is lelkesebb volt a Nissan, amikor a Porsche Caymant értékelte le a 370Z-vel szemben, sőt több alkalommal is megpróbálta látványosan megdönteni a 911-es Nürburgring Nordschleifén mért köridejét csúcsmodelljével, a GT-R-rel.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek