Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nap hirdetése: ezzel cipeld a szomszéd kiscsajt!

Nem hittük volna, hogy a magyar rögvalóságot egy autóhirdetés foglalja össze a legjobban, de így van.

„Eszed a szombat délbe a babfőzeléket, most rakta eléd muter, még meleg. Kinézel az ablakon, szakad az eső, három műszak, szombati túlóra, délutános vagy. két dolog vigasztal, hogy nem vagy elkésve, és a szomszéd lépcsőházból a kiscsaj talán melléd ül a buszon. Fél szemmel ránézel a hirdetésre, dci clio 5 literes fogyasztással! Buszbérlet 19.000, - tegnap vetted. Matekolsz. munkahely 3 km, clio 5 liter. napi 6 km. számolod 20 nap munka/hó az annyi mint 4600 ft. Ráadásul cipelheted a szomszéd kiscsajt is, úgyis egy helyen dolgoztok. Meg se ázol, meg Ő se! Felugrasz az asztaltól, gondolkodsz h miért csak most jut eszedbe? de nincs pénzed. Hallod, nézd már végig! nem is kell! havi 27 és ennyi, nulláról mert van egy hiteles haverom! Ne köszönd meg, ráér ha elvitted. Kocsiról még tudni kell: légzsáknál kontakt hiba van, nem nézettem meg gondoltam így nem fáj. Első lökhárító nincs kímélve, mindent elért, majd te megcsinálod ha nem tetszik, nekem így is jó volt. Van egy 15-ös öltözőszekrény-kékre fújt OZ alufelnim ajándékba, két kopott gumival. Ha gondolod megködölöm kályhaezüstre, ha azt jobban bírja a gyomrod. Téli se jobb, de ha ezen múlik azt megoldjuk. plusz utcára néző ablakok, forgatható kormány, nyitható ajtó, jobaska állítható, csúsztatós hugafrest, mazirtus gyári, olkuhasdu gyönyörű, bátenálebe most volt cserélve, Tordai Klári féle alulhasításos ülés, többit szóban. Csere érdekel, egy raklapnyi epres I love milkára, másra nem! Nem kell hívni robi kapálógép és 200 kilós sertés miatt se, köszi.”

 

További részletek itt.

 

0 Tovább

Hátulról csapták el a motorost

Minden motoros rémálma egy ilyen baleset, ő viszonylag olcsón megúszta, csak az egyik karja és a Hondája bánta.

Az egy dolog, hogy a pórul járt motoros balról előz és a rendszámát is valószínűleg a hátizsákjában hordja, de amit a mögötte - az ugyancsak szabálytalanul - igyekvő Clio RS sofőrje művel arra nincs mentség, csúnyán eltrafálja hátulról a Hondát. Videófelvétel ide vagy oda, azért biztos volt nagy magyarázkodás a kiérkező közegeknek.

4 Tovább

Fának csapta a Clio RS-t egy lengyel ralis

Viszonylag egyenletes ívűnek tűnik, egy malőr miatt mégsem sikerült bevennie egy kanyart annak a lengyel ralisnak, aki emiatt egy fának csapta becsövezett Clio RS-ét. A Renault orra ezer darabra hullott, a motor kiszakadt a helyéről, ennek ellenére szerencsés kimenetelű volt a baleset, hiszen az utastér sértetlen maradt, és a bármilyen védőfelszerelés nélkül kikászálódó pilóta is csak lelki sérüléseket szenvedett. Túlélését az égieknek köszönheti, talán nem véletlen, hogy a 360 fokban megpördült autó végül éppen egy útmenti Jézus-szobor mellett állt meg.



0 Tovább

Lépjen be a turbó zónába!

A hetvenes évek végén a Renault a Forma-1 történetében először turbómotoros autóval állt rajthoz, majd amikor a sorozatos nehézségek után végre győzelmet aratott, valóságos turbóláz vette kezdetét. A motor mesterséges lélegeztetése a nyolcvanas évekre nem csupán a versenypályán, az utcai autókban is sláger lett. Ebben az időszakban számtalan klasszikus született. Turbómotorokról szóló cikkünkben megemlékeztünk a középmotoros Renault 5-ösről, de nem feledkeztünk meg az 1980-ban bemutatott Fuegóról sem.

0 Tovább

Így kell kisautót reklámozni

Megkezdte amerikai karrierjét a Fiat 500-as, már az első reklámfilmet is levetítették. A kisfilmben azonban alig látható az autó, helyét átvették a vevőkör életstílusát bemutató képkockák, de nem volt ez mindig így.

Bízom a marketingesek ítélőképességében, de a magam részéről szívesebben néznék ma is olyan reklámokat, mint amit 1976-ban a Renault 5-ösnek készítettek szintén az amerikai piacra lépés alkalmából. A francia Rabbitként, azaz Golfként bevezetett, LeCarnak átkeresztelt kisautót elvitték San Franciscóba, hogy egy igazán látványos anyagot forgassanak vele. Van itt minden, hatalmas csőrös kamionok, Harley Davidsonok, tepsi rendőrautók, villamosok, és ami a lényeg, elképesztően meredek utcák, melyek már önmagukban garanciát jelentenek a mókára. Vidám zene, francia mondatok, kézifékes forduló és repülő Renault 5-ös Amerikának.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek