Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Összebilincselt kézzel lopta el a rendőrautót

Nem sokáig volt rendőrkézen egy texasi férfi, akit egy betörés miatt kaptak el. Az összebilincselt kezű gyanúsított egyszerűen kinyitotta a rendőrautó nyitva felejtett hátsó ajtaját, átült előre és elhajtott a kocsival, amíg az intézkedő járőrök a betörés sértettjének adatait vették fel. Az autót egy közeli lakónegyednél találták meg, a gyanúsított szökésben van.

1 Tovább

Így kell elkapni egy kisrepülőt

Ha a bűnözők el akarnak menekülni egy kisrepülővel, akkor nincs mit tenni, neki kell menni a gép szárnyának.

Ezt gondolhatta az a két brazil rendőr, akik egy csempészbandát üldöztek a minap. A notebookokat és egyéb elektronikai berendezéseket szállító kisrepülő menekülésre fogta az irányt, de a rendőrök nem estek kétségbe. A vezető olyannyira elszánt volt, hogy az autót egyenesen nekivezette a kisrepülő szárnyának, ami így letört, a gép működésképtelenné vált. Ezek után már könnyű volt letartóztatni az öt gyanúsítottat.

0 Tovább

Frontális ütközés egy rendőrautóval

Az alábbi videó – amit egy cseh rendőrautó biztonsági kamerája rögzített - akár egy oktatófilmnek is elmehetne, hogy miért nem szabad kanyarban előzni és miért életmentő a biztonsági öv használata. Ha a két cseh rendőr nem lett volna bekötve, valószínűleg mind a ketten lefejelik a szélvédőt, rosszabb esetben kirepülnek rajta. Az ütközés előtt állítólag arról beszélnek, hogy valami gond lehet az ABS-szel mert ég a műszerfalon a visszajelző lámpa, amit megerősít az ütközés előtti folyamatos gumicsikorgás.



2 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek