Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így kell elkapni egy kisrepülőt

Ha a bűnözők el akarnak menekülni egy kisrepülővel, akkor nincs mit tenni, neki kell menni a gép szárnyának.

Ezt gondolhatta az a két brazil rendőr, akik egy csempészbandát üldöztek a minap. A notebookokat és egyéb elektronikai berendezéseket szállító kisrepülő menekülésre fogta az irányt, de a rendőrök nem estek kétségbe. A vezető olyannyira elszánt volt, hogy az autót egyenesen nekivezette a kisrepülő szárnyának, ami így letört, a gép működésképtelenné vált. Ezek után már könnyű volt letartóztatni az öt gyanúsítottat.

0 Tovább

Amikor nem lehet a konyakmeggyre fogni

Nagy fogást rögzített egy amerikai rendőrautó fedélzeti kamerája. A megállított kabrió sofőrje hiába védekezett volna bármivel, ahhoz is túlságosan részeg volt, hogy megálljon a lábán. Nem csoda, hogy a zsaruknak alig sikerült szót érteniük vele. A büntetést persze nem ússza meg, már csak az a kérdés, hogy a jogosítványától búcsúzó autós ilyen állapotban egyáltalán hogy jutott el a kocsijáig?

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek