Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kamera előtt rabolt a rendőrautóból

Nem kis bátorság és őrültség kell ahhoz, hogy valaki egy forgalmas kereszteződében, Los Angelesben, a Hollywood Boulevardon pont egy rendőrautót raboljon ki. Az elkövető hatalmas pechjére a közelben lévő forgatócsoport az egész rablást filmre vette, még azt is, amikor a zsákmányt, egy laptopot a pár méterre lévő pulton azonnal kipróbálta. Ekkor még a kamerába is belenézett az elkövető, akit pár perccel később már elő is állítottak – a közelben flangáló Darth Vader és Superman segítsége nélkül.

0 Tovább

Így szednek ki egy terroristát az autóból

Egy korábbi taxisofőr azzal fenyegetőzött a sydneyi parlament előtt, hogy felgyújt két, húsz literes benzinkannát az anyósülésen, egy 19 litereset pedig a csomagtartóban. A kicsit zavart 58 éves férfi egy 200 dolláros bírság ellen tiltakozott, amelyet 15 évvel ezelőtt kapott, tavaly éhségsztrájkot tartott a parlament előtt ugyanebből az okból. A kommandósok némi tanakodás után lerohanták a Chryslerjében ülő fenyegetőzőt, az akciót élőben közvetítette a tévé.

0 Tovább

Parkoló Ferrarinak ment a rendőrautó

Lehet, hogy a sárga Ferrari 458 Spider gazdája nem egészen szabályosan parkolt Londonban, de azért mégis kellemetlen lehetett, amikor az autójához visszatérve egy BMW rendőrautót talált a sportkocsi hátuljában.

0 Tovább

Dühös mókust rejtegetett a pólója alatt a részegen lekapcsolt autós

Állampolgári bejelentés alapján állítottak meg egy furcsán mozgó, ezüstszínű pickupot a floridai rendőrök. Noha minden jel egyértelműen arra utalt, hogy a 23 éves sofőr erősen ittas állapotban ült volán mögé, a rendőrök magyarázatot kértek tőle a szokatlan irányváltásokra. A sofőr azt mondta, azért bénázik, mert éppen elevenen falja fel egy mókus - ezen a ponton valószínűleg már a rendőrök sem tudták, hogy sírjanak vagy nevessenek. Aztán tényleg találtak egy mókust a férfi pólója alatt, de egyáltalán nem tűnt vérszomjasnak, csak egy kicsit dühösnek.

via nbc

0 Tovább

Lezúzták a rendőrök a 270 lóerős kölcsönautót

Van az úgy, hogy valami nem az előzetes terveknek megfelelően sikerül. Valószínűleg a manchesteri rendőrség sem gondolta, hogy nem jó ötlet kölcsönkérni a Volkswagentől a 270 lóerős Golf R-t, pedig a teszt igen csúnya véget ért. A manchesteri rendőrség rendszeresen tesztel autókat abból a célból, hogy kiderüljön, érdemes-e bevenni egy-egy modellt a flottába, a Golf R-ről az biztosan kiderült, hogy egy nagy baleset után is ki lehet belőle kerülni élve. Az autó csúnya vesztét egy körforgalom okozta, a sofőrt a tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból, a kórházból rövid megfigyelés után hazaengedték. A rendőrség vizsgálatot indított, ennek lezárásáig a balesetet okozó rendőrt felfüggesztették.

0 Tovább
«
12

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek