Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Országúti benzinkúton tankolt a repülő

Oroszországban bármi megtörténhet. Akár az is, hogy leszáll egy sárkányrepülő az országút melletti benzinkútnál, tankol, aztán kikanyarodik a főútra és felszáll. Na, akkor most már ilyet is láttunk.

0 Tovább

Autóval ütközik a leszálló kisrepülőgép

Vagy a leszállópálya van rossz helyen, vagy autóknak nem kellene a Texasban található roanoke-i reptér környékén bóklászniuk. A leszállópályát keresztező útra felfestett STOP feliratoknak szemlátomást nincs túl nagy hatásuk, a felvételen látható Volvo a legrosszabb pillanatban keresztezi a leszálló kisgép útját. A repülő húzta a rövidebbet, de szerencsére nem sérült meg senki.

2 Tovább

Így kell elkapni egy kisrepülőt

Ha a bűnözők el akarnak menekülni egy kisrepülővel, akkor nincs mit tenni, neki kell menni a gép szárnyának.

Ezt gondolhatta az a két brazil rendőr, akik egy csempészbandát üldöztek a minap. A notebookokat és egyéb elektronikai berendezéseket szállító kisrepülő menekülésre fogta az irányt, de a rendőrök nem estek kétségbe. A vezető olyannyira elszánt volt, hogy az autót egyenesen nekivezette a kisrepülő szárnyának, ami így letört, a gép működésképtelenné vált. Ezek után már könnyű volt letartóztatni az öt gyanúsítottat.

0 Tovább

Repülőt építettek egy Jeepből

Bizonyára mindenki emlékszik Richard Scarry klasszikus gyerekkönyvére, a Tesz-vesz városra (The Busy World of Richard Scarry), ahol a változatos szakmákat gyakorló állati főszereplők mind egyedi, hot-dog vagy éppen fogkrémes tubus alakú járgányokkal közlekedtek. A pilótának pontosan ilyen autót képzelnénk.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek