Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A robogós nő, aki nem ismeri a tréfát

Az útjába álltak, ami aztán micsoda dolog. Elképesztő arckifejezésekkel dolgozik, közben villogtat és a tükröt babrálja. Na jó, kicsit azért ijesztő is.

3 Tovább

Leégett a robogós ruhája a balesetben

Szerencsére ez egy olyan baleset, amely csúnyának néz ki, valójában mégis szerencsés véget ért. A robogós a járművével együtt simán a teherautó alatt maradhatott volna, ehelyett saját lábán menekült biztonságba, ahol a járókelők gyorsan segítettek is rajta. A nőt enyhébb égésekkel szállították kórházba.

0 Tovább

Csak a fékezni felejtett el

Szegény annyira leblokkolt a szemből érkező, pontosabban már álló autótól, hogy végül beledurrant. Vajon, ha egy ilyen szituációtól ennyire megijed, mit művelhet egy forgalmas főúton?

0 Tovább

Sisak nélkül csattant a teherautónak

Szerencsés napja van a robogós srácnak. Sisak nélkül koccolja le a teherautó platóját, de simán felpattan a csattanás után. Mindig vegyél fel sisakot!

0 Tovább

A világ leghülyébb robogósa

Tessék csak számolni, hogy hányszor ütközik ez a szerencsétlen robogós, akivel valami komoly baj lehet. A befejezés is olyan, mint a Benny Hill Show-ban: behajt az építkezési területre, és eltűnik a gödörben. Ilyet rendezni sem lehet.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek