Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezt a Ferrarit bizony összecsukták

Egzotikus ritkaság a pályahasználatra épített Ferrari 458 Challenge, amelyből most eggyel kevesebb van. Az alábbi videóban éppen a megsemmisülése látható. Az eset a németországi Nürburgringen történt, ahol a pilóta egy gyors kanyarból kijövet ráment a fűre, mire azonnal megpördült a 570 lóerős sportkocsi. A videó leírása alapján az utasnak nem lett baja, a sofőrről nincs információ.

1 Tovább

Tele van a londoniak hócipője a szupersportautósokkal

Aki járt nemrégiben Londonban és egy kicsit is érdeklődik az autók iránt, biztos észrevette, hogy egymást érik a méregdrága sportautók.  A jelek szerint a helyieknek kezd elegük lenni abból, hogy kétpercenként elhúz derékmagasságban egy bömbölő szupersportkocsi és ezt egyre többször ki is fejezik. Erre jó példa az alábbi videó, amelyben egy túlbuzgó kerékpáros tart fel egy Lambót.

És itt van egy másik videó szintén Londonból. Itt egy Ferrari 458 Spyderrel araszoló hölgy kap egy tojást a szélvédőjére. Érdekes megfigyelni, hogy az alig félperces felvételen hány sportkocsi bukkan fel: a sort egy KTM X-Bow vezeti, utána egy Nissan GTR iparkodik, amit a megdobált ferraris követ, nem mellesleg az út szélén egy Mercedes SLS AMG is szerénykedik.

6 Tovább

Ismét lángokban egy Lamborghini

Ezúttal üzemszerű, hogy kék lángok törnek elő a sportautó hátuljából.

0 Tovább

Autómosó törte össze a Ferrarit

A méregdrága sportautó tulajdonosa a lehető legkényelmesebben akarta megúszni az autómosást, felhívott egy céget, aminek az egyik munkatársa el is vitte a Ferrarit 458-at, de nem egészen úgy történt minden, ahogy eltervezték.

A ritka sportautótól fellelkesült sofőrünk a nedves úton elvesztette uralmát az autó felett és a padkának csapódott, ráadásul olyan szerencsétlenül, hogy a bal első és a jobb hátsó kerék is kitört, ami szinte biztos, hogy gazdasági totálkárt jelent egy ilyen nehezen és drágán javítható autó estében. Biztosítás ide vagy oda, nem lennénk most a szerencsétlen flótás helyében.

2 Tovább

Meghajtja apa Ferrariját a kissrác

A szemre hatévesforma indiai kisfiú alig éri el a pedálokat és a kilátással is gondban van, de ettől függetlenül egész magabiztosan terelgeti az F430-as Ferrarit kis barátjával az anyósülésen. Apa vagy nagyon tudta, hogy mit csinált, amikor a slusszkulcsot a gyerek kezébe nyomta, vagy csak szimplán egy idióta. 

0 Tovább
«
123

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek