Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Markolóval zúzzák szét a sportkocsit

Amerikában csúnya végük lesz a lefoglalt autóknak. Ezen a felvételen éppen egy Dodge Vipertől szabadítják meg a világot, pedig milyen jó lett volna mondjuk nekünk. Fáj ezt végignézni, nagyon fáj.

0 Tovább

300-nál durrant el a Ferrari kereke, túlélték

Egy 41 éves ferraris nyomta, ahogy a csövön kifér a német A7-es autópálya egyik sebességkorlátozás nélküli szakaszán. Körülbelül 300-zal ment, amikor a jobb hátsó gumi szétdurrant, az F430 Scuderia irányíthatatlanul csapódott a szalagkorlátba. A csodával határos módon a sofőr és 39 éves utasa is karcolások nélkül szállt ki a roncsból. Amikor a rendőrök megkérdezték, hogy mégis mennyivel ment a baleset előtt, a tulaj lazán csak annyit mondott, hogy "amikor vezetek, nem nézem a sebességmérőt."

0 Tovább

Pucér nők az autószalonon

Volt idő, amikor nem volt hiszti amiatt, ha egy autógyártó nőkkel próbálta eladni portékáját. Ráadásul pucér nőkkel. A TVR a hetvenes években valóságos sportot űzött az ilyen bemutatókból, csorgott is a nyál rendesen. Egy kis múltidézés, csak úgy.


(via jalopnik)

1 Tovább

Az év legjobb sportkocsihangjai

Ez akkor most nem más, mint 12 perc tiszta élvezet. Van itt minden Abarth 500-tól Koenigseggig, tessék hallgatni az év legjobb sportkocsihangjait. Csak jó hangosan!

0 Tovább

Rádudált a lóra, kapott egy rúgást a Ferrarijára

Pont akkor keveredtek a sanghaji lovasklub tagjai az egyik betonútra a World Expo Center közelében, amikor egy Ferrari 458 Italia és egy Lamborghini Aventador is a dugóban ácsorgott. A ferraris nehezen viselte a tétlenséget, folyamatosan nyomta a dudát, amire az egyik ló egy jól irányzott rúgással reagált. A tulajdonos, persze, kiakadt, de a hírek szerint nem hívta a rendőrséget, merthogy autójára "elfelejtett" rendszámot kérni.

3 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek