Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Élő diáksorfal a vészfékező tank előtt

Egy biztos, én nem álltam volna oda semmilyen tank elé, akárhányszor is ellenőrizték a féket a móka előtt. Már persze, ha nem fake az egész, de ha esetleg az, elég jól összerakták a srácok.

0 Tovább

Oroszok, egy daru és egy tank

Aki látott már pár orosz vicces videót, sejti, mi fog történni. Na, most sem lesz meglepetés.

0 Tovább

Egy szánalmasan balszerencsés tankolás

Tipikusan olyan nap, amikor kár volt felkelni. Egyszerű tankolásnak indult, de ami elromolhatott, az el is romlott a svédországi Falunban. A passatos becsületére legyen mondva, legalább nem hajtott el, mintha mi sem történt volna.

1 Tovább

Minden idők legbizarrabb tankolása

Látszólag semmi különös nem történik, a srác tankol a Swiftjébe, az viszont már kicsit gyanús, hogy mindeközben elkezdi levenni a hátsó rendszámtáblát, amit aztán egy hanyag mozdulattal bedob az autó hátuljába. Aki figyel, két kezet fedezhet fel a csomagtartóban.

1 Tovább

Így kell felborítani egy tankot

Azt hinnénk, hogy egy tank egyszerűen sérthetetlen, csak félelmetes fegyverarzenállal lehet mozgásképtelenné tenni. Átmegy mindenen, ami az útjába akad.

Ehhez képest a katonáknak sikerült bebizonyítani, hogy egy tank sem sérthetetlen. Elég egy rossz felállás a szállító járműre, és máris kész a baj. Nézzék meg, hogyan nem szabad tankot vezetni!

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek