Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két lúzer röhejes bunyója egy taxiért

És nem, nem csak a filmekben van ilyen! Két New York-i üzletember megy egymásnak egy taxi miatt, de a bunyóban semmi férfias nincs. Igazából szánalmas az egész.

0 Tovább

Verekedni kezdett a Ferrari-sofőr

Nem egy felemelő látvány az alábbi jelenet: a Ferrari F430 Spyder sofőrje valami miatt megharagudott a mögötte álló taxisra, olyannyira, hogy meg is ütötte szegény párát. Bár egy arra haladó autó némileg eltakarja a jelenetet, azért jól látszik, hogy a ferraris még egyszer megüti a taxist, aki össze is esik ezek után. Elkeserítő szituáció és az is, hogy az arra járók a bámészkodáson kívül gyakorlatilag nem tesznek semmit.

2 Tovább

Nascar taxi Chicagóban

A megdöbbentő reklámrendezvények szervezésében élenjáró Red Bull legújabb őrült ötlete a Nascar taxi. Scott Speed egy napon át fuvarozta az utasokat Chicago utcáin. Egy 750 lóerős 5,8 literes V8-as versenyautó bármilyen környezetben felejthetetlen élményt nyújt, a lassan andalgó belvárosi forgalomban, a felhőkarcolók tövében azonban egészen más hatást kelt, mint nyílt terepen.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek