Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Traffipaxnak öltözve riogatta az autósokat egy humorista

Egy telepített traffipax doboznak öltözve vakuzta le a gyanútlan autósokat a francia humorista, Rémi Gaillard.

Korábban már több hasonló csínyt is elkövetett a francia férfi, többek között a Super Mario gokartot valósította meg városi forgalomban. Ezúttal azt szerette volna kipróbálni, hogy milyen lenne, ha egy traffipaxnak önálló öntudattal rendelkezne, ezért egy telepített traffipaxnak öltözve riogatta az autósokat, de repülőtérre és vasútállomásra is betévedt. A vicces ámokfutásának végül a rendőrség szabott véget.

0 Tovább

Esés közben fotózta le a traffipax a motorost

A svájci motoros valószínűleg megijedt a kamerától, annyira erősen fékezett, hogy leesett a motorról.

Svájcban nagyon komolyan veszik a sebességhatárokat, nagyon keményen büntetik a gyorshajtást. Az egész ország tele van sebességmérő dobozokkal, mindenki retteg tőlük.

A legutóbbi felvétel tanulsága szerint valaki túlzottan is, ugyanis egy Bern melletti traffipax úgy fotózott le egy motorost, hogy az már éppen leesett róla. A fiatalember túl gyorsan mehetett a 80 km/órás zónában, és későn vette észre a traffipax dobozt. Valószínűleg a hirtelen fékezés közben a hátsó fék blokkolt, majd a motort ledobta magáról az utazás. A híradás szerint 107 km/órával sikerült lefotózni a motorost, bár az nem derült ki egyértelműen, hogy ez a motor vagy az ember sebessége.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek